Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy gyerekes anyukák/apukák,...

Egy gyerekes anyukák/apukák, miért dontottetek ugy, hogy 'csak' 1gyereket vállaltok?

Figyelt kérdés
kivàncsi vagyok,h màsok miért dontottek igy,-tudatosan. koszonom a hozzàszolàsokat elore is
2013. márc. 19. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretnék még egy második babát... de egyelőre anyagilag nem tartom magunkat stabilnak hozzá :(

Nagyon bízom benne, hogy legalább 5 éven belül eljön az az idő, amikor ez változni fog! (28 éves vagyok, 1 éves lányunk van és max 33-34 évesen szülnék, utána már nem nagyon szeretnék)

2013. márc. 19. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Egyke voltam 15 éves koromig,én szerettem egyke lenni (bár öcsém is inkább egyke a nagy korkülönbség miatt).

Bár fel tudnánk két gyereket is nevelni,de inkább egynek adunk meg mindent.

Plussz két dologtól is félek: ismét szülni,borzalmas élmény volt,másrészt hogy másodszorra nem születik egészséges gyerekünk.

Elég egy csodaszép okos értelmes gyerek,őt felneveljök szépen,és kész.

N

2013. márc. 19. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
1, anyagi ok. 2: még 1x nem éjszakáznék! és a második válaszadóval egyetértek! ha nem változik semmi, akkor egyke marad a kislányunk!
2013. márc. 19. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyagi okok miatt legfőképp.
2013. márc. 20. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
Nem kezdeném elölről soha a babázást. Az éjszakázást, fogzást, pelusozást, hisztiket... A terhesség és a szülés szintén nem hiányzik.
2014. jan. 25. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!