Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt Nyíregyházi Kórházban...

Van itt Nyíregyházi Kórházban a szülészeten dolgozó ápolónő?

Figyelt kérdés
azért kérdezem, mert 2008. májusában szültem és a barátnőm is akkor szült és kapott 2 csomagot. Volt egy táskás és egy kartondobozos. Na én meg csak a táskásat kaptam és jó lenne ha utólag ideadnák. Ha valaki olvassa e kérdést és tu segíteni annak megköszönném!!
2009. szept. 16. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Én most szültem májusban, és én is két csomagot kaptam. a dobozosat én még megkaptam, de a szobatársam már nem, mert akkor a dobozos elfogyott, és azért kapott csak egyet. Szerintem nem pótolják utólag. amúgy nem sok minden volt benne.
2009. szept. 16. 14:41
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi...

én most fogom megszülni 2. kisfiunkat november 4.-én ha minden igaz...kíváncsi leszek hány csomag fog járni.

azért bízok benne hogy valaki ír és hátha meglehet oldani :)

2009. szept. 16. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Én februárban szültem 2 csomagot kaptam a Felicitas-tól (1 táskás+1 kartondobozos) és mikor jöttem haza kaptam mégegyet, a csecsemős nővérke adta, azt monta, hogy a kórház ajándéka, az is 1 táskás volt.

2009. szept. 16. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg, még hazafelé jövetkor is kaptunk egyet. összesen 3csomagot. 1 voltam
2009. szept. 16. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
És több mint egy év múlva kéred, hogy adját oda? Miért nem kérted akkor rögtön, ha tudtad, hogy van. Már abból semmit nem fogsz látni szerintem. Meg különben is ezek a csomagok nem lényeges dolgokat tartalmaznak, úgyhogy nem értem miért van rá éppen most olyan nagy szükséged, már bocsi, de nem rosszindulatból írtam.
2009. szept. 16. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem tök gáz, hogy egy év után így követeled...
2009. szept. 16. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

Akkor majd ha megszületk a kisfiad, legyél résen, hogy kettőt kapj!

A másfél évvel ezelőttibe pedig próbálj beletörődni, és azt kívánom, soha nagyobb veszteség ne érjen....

2009. szept. 16. 17:17
 8/8 A kérdező kommentje:

hááát nem tudtam hogy van kartondobozos, és nincs rá olyan nagy szükségem, csak gondoltam megkérdezem...ennyi.

de azért a többieknek köszi a választ....

2009. szept. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!