Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az nem baj, ha a 8 hós babámna...

Az nem baj, ha a 8 hós babámnak már napi 3X adok kanalas ételt az anyatejen kívül?

Figyelt kérdés
Azaz holnap lesz 8 hós, anyatejes.
2013. márc. 18. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Lányom 8 hónapos korára már ki voltak váltva a nappali étkezések. Én nem éreztem soha, hogy ez baj lenne. Nagyon szerette a rendes babakajákat, úgyhogy örültem is a dolognak.
2013. márc. 18. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugyan az én babám tápszeres, de 8 hónaposan már csak reggel és este kapott tápszert, a nappali étkezéseket kiváltottuk.
2013. márc. 18. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Mi 8,5 hónaposak vagyunk de még 2x eszünk kanalasat. 1 éves korig 70%ban tejalapúnak kellene lennie.
2013. márc. 18. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem gond. A fiam 7,5 hósan napközben már kanalas ételt evett. A reggeli és a vacsi maradt anyatej. Amúgy 6 hónapos koráig csak anyatejes volt.

A lányom tegnap volt 7 hónapos, nála most kezdtem az ebéd kiváltását (uzsonna már kanalas). Ő amúgy csak 4X eszik.

2013. márc. 18. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Fiam 6,5 hónapos, már 3x eszik kanalasat és 3x tápszert egy nap.
2013. márc. 18. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért kellett lepontozni a 70% tejalapú írás miatt? Végül is mindenki azzal tömi a gyerekét, amivel akarja...
2013. márc. 19. 10:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem pontoztam le senkit, kedves utolsó! Egyébként ha pl. Sinlacot adok neki az tej alapúnak számít?
2013. márc. 19. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Senki nem "tömi" semmivel a gyerekét, kedves utolsó. Szerinted a joghurt, túró, sajt, kefír és a tejpép minek számít, ha nem tejalapú ételnek? 8 hónapos ugyanis ezeket már simán eheti és tessék már meg is van az általad felhozott 70%.
2013. márc. 19. 13:32
 9/9 anonim ***** válasza:
A fiam ekcémás, így nálunk a tejtermékek kilőve. Sinemilt adok én is délután, ebbe is teszek gyümölcsöt, akkor ezzel együtt 2x eszik csak. Mondjuk 7 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, addig csak anyatejet fogadott el :)
2013. márc. 20. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!