Mit tegyek ha a 2,5 hetes babámnak nincs széklete 2 napja? Nem csak anyatejen van, kb 24 órán belül kap 3x-4x tápszeres pótlást!
Figyelt kérdés
Először volt magától, aztán nem tudott, ha meglázmérőztem (TERMÉSZETESEN NAGYON ÓVATOSAN) akkor tudott, de a védőnőm azt mondta hogy nem szabad, mert nem baj ha nincs neki 2-3 napig széklete. De annyira sajnálom, mert azóta nem eszik, nem alszik rendesen, csak folyamatosan nyom,erőlködik, de nem is pirosodik, hanem már lilul a feje egész nap, hogy nem tudja kinyomni, nem tudom mit tegyek! Adom neki az Infacol-t 2 napja, de attól csak nagyokat pukizik! :-((((( KÉRLEK ÍRJATOK!!!!!!!2010. júl. 8. 08:21
1/5 anonim válasza:
A lázmérőzéssel nincs semmi baj, a dokink is egyetértett ezzel. Ha 2 napig nem volt széklete, akkor bizony én meglázmérőztem. Lehet neki adni cukros kamillateát egy keveset, az is lágyítja a székletet, de segít bármilyen folyadék, a tápszer mellett szerintem nem árt itatni. Az infacol nem erre jó, hanem segít pukizni, illetve a hasgörcsöt enyhíti, bár nálunk nem vált be anno.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam az Infacol-ra, mert ha nem tud kakilni akkor görcsöl a hasa nem? Nem azért húzza magát mindig össze? KÖSZI A VÁLASZT, ARANYOS VAGY!!! :-))
2010. júl. 8. 08:41
3/5 anonim válasza:
Fájhat a hasa is, főleg ha sír is közben. Adhatod neki az infacolt, hogy ne görcsöljön, de attól még nem lesz kaki. Egyébként jó az is ha hasra fekteted, úgy jobban jönnek a pukik is, a görcsön is segít, illetve az óra járásával megegyező irányban maszírozd a hasát. A kakilást segíti a torna is, persze nem rögtön kajcsi után. Nyomd a két lábát a hasa felé, illetve próbáld meg a térdét az ellentétes könyökéhez érinteni, de ezt óvatosan.
4/5 anonim válasza:
Ami még eszembe jutott. A Milupának van egy spéci tápja, hasfájós szorulásra hajlamos babáknak, ez a Komfort. Ezt megkérdezhetnéd a védőnőtől vagy inkább a gyerekorvostól. A mi dokink nagyon elégedett vele a visszajelzések alapján.
5/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!! :-D))
2010. júl. 8. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!