Mit vehetnék fiamnak, hogy ne essen el? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval 7 hós, és mindig feláll, nagyon sokat áll. Támaszkodik asztalnál, ágynál, de fogni kell, mert ha elesik , beveri a fejét. Mit lehetne venni, amin tud így támaszkodni, de ha elesik, nem lesz baj? Kiságy, járóka felejtős, megunja öt perc alatt, és akkor síkit:) Plusz a földön padlószőnyeg van, de nem vastag, nagyot koppan rajta. Arra mit tudnék tenni, ami puha?2013. márc. 18. 13:18
11/11 anonim válasza:
Az én kifiam is felállt 7 hósan ugyanígy és el is esett párszor, mire érzékeltük, hogy ennek a fele sem tréfa. Addig mi is úgy voltunk, hogy majd megtanulja...aha, koponyatörése lett. Aztán az alábbi fejvédőt vettük neki és hordta addig, amíg már úgy megügyesedett, hogy már elhegyhattuk. Ez egyébként 11 hós korára lett így, azóta nem hordja.
Kicsit drága, de az ilyen borulós babáknál megéri. Egyébként van egy nagyobb gyerekem is, az ő babakorában fel sem merült ilyesmi szükségessége, és sose gondoltam, hogx én valaha ilyet adok majd a gyerekemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!