8 hónapos babának milyen márkájú gyümölcsleveket lehet már adni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 17:03
1/8 anonim válasza:
én még csak hipp, kecskeméti és szentkirályit adtam a babámnak (9 hónapos), de azt is csak higítva
mostmár a sajátmárkásakat is ki fogom próbálni (dm, müller, rossmann)
2/8 Jégtánc válasza:
Én ekkor már 100%-os gyümölcslevet adtam vízzel hígítva.Hey-Ho stb.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ami 100% gyümölcslé, azt alaposan felhígítva már adhatod.
De azért jobb, ha csak ritkán kap, inkább a vizet szokja, szeresse meg.
4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy inni se akar szóval legalább igyon valamit. Víz,tea szóba se jön nála.
2013. márc. 17. 17:40
5/8 anonim válasza:
Az a lényeg, az összetevők én ne legyen édesítőszer, tartószítószer!
Gyümölcs szörpöt is adhatsz hígítva, Sió, Piroska, Yoo.
Vagy vannak az instant Hipp teák.
6/8 anonim válasza:
3. vagyok, akkor add neki azt, amit szeret :)
Csak tényleg hígítsd alaposan, az én fiam már 13 hónapos és még mindig 1:3 arányban kapja az innikét.
7/8 anonim válasza:
Hát, pontozzatok le, de én csak vizet adok, többször kínálom, naponta 60-90 ml-t iszik,ott van a csőrös pohár mellette, ha játszik vele, iszik is. Én nem adok neki gyümölcslevet. Szopis baba, védőnő gyerekorvos is azt mondta, ez jó így, gyakran szopizik pár kortyot, pisis pelus van. Ha adnék neki, csak olyat, ami hozzáadott cukrot nem tartalmaz és csak hígítva. Próbáltam, de nem kellett neki.
8/8 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy mit adjon inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!