Ti mit csinálnátok, ha a pici rettenetesen nyugtalan, de ezenkvül semmi tünete sincs? Nem lázas, nem köhög, tiszta a pelenka és nemrég evett.
Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 20:29
1/5 anonim válasza:
Felkötöm kendőbe. Az általában megnyugtatja. Ha mégsem, járkálunk, mutogatok neki dolgokat, tükröt imádja. Vagy a függönyt. Esetleg kint sétálunk, megnézzük a fákat.
Ha végképp nem segít semmi, ez egyszer volt, mai napig nem tudom mi volt a baja, akkor elviszem fürdeni. Azt imádja. 7.5 hónapos.
2/5 anonim válasza:
Én az ölemben hordozom addig.Beszélek neki sokat,mutogatok ezt-azt.
3 hónapos
4/5 anonim válasza:
Olyankor jön a cipelgetés (főként a konyhába a hűtőmágnesekhez, mert azt mindig nézi 1000-el), én is szoktam neki mesélni, énekelni, ha ez sem segít, akkor babakocsiba tologatás, az általában elnyomja és elalszik. Lehet csak fáradt, egy kis aluci és lehet minden rendben is lesz! :-)
5/5 frászkarikaborsó válasza:
ha az leköti hogy foglalkozom vele, akkor azt teszem. ha az sem köti le, akkor hordozókendőben magamra kötöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!