Melyik az a babakocsi ami után a legtöbben megfordulnak az utcán?
CSAK felmérés...
Kíváncsi vagyok :)
Mi az ami nektek a aszívetek vágya?
Nekünk Bébé Confort Higt Trek van, álomkocsi, szerettjük nagyon, de pl. a Concord Neo után mindig vágyódom :)
3. válaszoló vagyok igen ez hogy kinek mi az ideális, nyilván sokban függ attól hogyan és hol akarod használni, nálunk híresen gagyi utak vannak viszont autóba meg ritkán pakolom így az ideális nekem a mura, ha városban meg ki be kellene vegyem egy viszonylag kicsi csomagtartóba mondjuk akkor biztos vmi olyasmit szeretnék mint a dönthető Quinny zapp.
:)
Nekem 4 gyerekem van ha 30 féle babakocsink nem volt akkor egy sem, köztük (mivel kicsi a korkülönbség) jópár tesó kocsi is. Na azok között sokkal nehezebb sajnos olyat találni ami szép is praktikus is, könnyen is kezelhető és nem 5 m hosszú (költői túlzás).
Nekünk Stokke van !
Álmaim babakocsija , és a 3. babánál szántam rá magam !
Nekünk van hozzá kiságy , és pihenőszék is :)
Bugaboo babakocsi , nekem annyira nem tetszik :( Valahogy nem jön be , mi néztük akkor amikor ezt vettük , de nekem valahogy nem jött be ! Olyan drága is volt , és ennyi hozzá való se volt , mint a stokke-hoz ! Téli / nyári szett , cserélhető húzatok , stb.. !
A mura az viszont tetszik , mi a 2 gyereknél használtunk ilyet !
Szia!
Én minden babakocsit megnézek alaposabban. Ez valami szokás lett. Van olyan kocsi ami jobban tetszik, van ami kevésbé. Akaratlanul is összehasonlítom a sajátommal, amit egyébként imádok. Mindkét gyerek szereti, kényelmes nekik.
Utánunk sokszor megfordulnak, ha a testvérülőkém fel van szerelve. Még jobban. ha azon üldögél a nagyobb gyerkőc. Nem vagyunk szokványos látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!