Melyik az a babakocsi ami után a legtöbben megfordulnak az utcán?
CSAK felmérés...
Kíváncsi vagyok :)
Mi az ami nektek a aszívetek vágya?
Nekünk Bébé Confort Higt Trek van, álomkocsi, szerettjük nagyon, de pl. a Concord Neo után mindig vágyódom :)
Azért írtam, hogy nem tetszik a Mura, mert bár a 3 kerekűm volt, iszonyat batár. Egy Nissan Qashqai 5+2nk van és még ebben is hatalmas helyet foglalt. Bosszantott mindig. Ennyi pénzért van jobb is. Egyébként az egyik legjobb kocsik a maxi cosik szerintem, nekem csak ez volt vele a gondom.
A mamas and papas (abból is a Solat) kocsikat nézem most, de nem tudom... Nem hallok róluk semmit. Még utána kell járnom. Ami tetszik még az a maxi cosi elea. Vagy az Affinity.
Nehéz eset vagyok. Nem akarok kagyló ülésest, meg lehessen fordítani, szett legyen, relatíve kicsire csukható legyen, egyben legyen a tolókarja, bolygókerekes, mélyre dönthető. A legvégső esetben szeretnék olyan első kapaszkodót, mint ami a murának van. Jobban tetszenek azok a kapaszkodók, ami pl. a Buzznak van.
Húúú bakker, tényleg nem vagyok egyszerű eset, így leírva látni, kicsit megértem a férjemet...:D
21-es megértelek :)
Nem létezik tökéletes kocsi :)
Nekem 3 gyerekkel rengeteg volt, mondhatni mániámmá vált a tökéletes keresése :) a férjem már csak legyint :)
Ha én tervezhtném se lenne jó :D
Egy ilyen után biztos megfordulnának egy jó páran. :)
...ugye nem gondolod, hogy egyedüli vagy a kismamák között aki jó nő és a babája is gyönyörű???
:D
Köszi, hogy írtál, de nem ez volt a kérdés ;)
3 babakocsim van jelen pillanatban.
1: [link] -ezt már többször kérdezték hol vettem,nekem nem annyira jön be.
2: [link] - ez már félig meddig bejön,ehhez van még több féle ülés,aránylag könnyen lehet vele közlekedni,fordulásnál ilyesmi.
3: [link] - 3 közül nekem ez a legjobb,tudom,h a leggagyibban kinéző is :D de elég praktikus,könnyű stb.
De mivel egyikre sem tudom azt mondani,hogy imádom őket,igy keresőben van a 4.-ik :)
A Quinny buzz-al és a phil & teds navigatoral szemezek,de nagyon.
Ja és a Mamas and Papas Skate babakocsija is tetszik:)
29-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!