Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik az a babakocsi ami...

Melyik az a babakocsi ami után a legtöbben megfordulnak az utcán?

Figyelt kérdés

CSAK felmérés...

Kíváncsi vagyok :)

Mi az ami nektek a aszívetek vágya?

Nekünk Bébé Confort Higt Trek van, álomkocsi, szerettjük nagyon, de pl. a Concord Neo után mindig vágyódom :)

2013. márc. 16. 20:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Azért írtam, hogy nem tetszik a Mura, mert bár a 3 kerekűm volt, iszonyat batár. Egy Nissan Qashqai 5+2nk van és még ebben is hatalmas helyet foglalt. Bosszantott mindig. Ennyi pénzért van jobb is. Egyébként az egyik legjobb kocsik a maxi cosik szerintem, nekem csak ez volt vele a gondom.

A mamas and papas (abból is a Solat) kocsikat nézem most, de nem tudom... Nem hallok róluk semmit. Még utána kell járnom. Ami tetszik még az a maxi cosi elea. Vagy az Affinity.

Nehéz eset vagyok. Nem akarok kagyló ülésest, meg lehessen fordítani, szett legyen, relatíve kicsire csukható legyen, egyben legyen a tolókarja, bolygókerekes, mélyre dönthető. A legvégső esetben szeretnék olyan első kapaszkodót, mint ami a murának van. Jobban tetszenek azok a kapaszkodók, ami pl. a Buzznak van.

Húúú bakker, tényleg nem vagyok egyszerű eset, így leírva látni, kicsit megértem a férjemet...:D

2013. márc. 16. 21:59
 22/34 anonim ***** válasza:
Bugaboo kocsit Ausztriában láttam, nem egy nagy eresztés. Sőt, inkább a ronda kategóriába sorolnám. Nekem a Neonato kocsik tetszenek a legjobban. Fehérben vagy babarózsaszínben. Ilyen: [link]
2013. márc. 16. 22:02
 23/34 A kérdező kommentje:

21-es megértelek :)

Nem létezik tökéletes kocsi :)

Nekem 3 gyerekkel rengeteg volt, mondhatni mániámmá vált a tökéletes keresése :) a férjem már csak legyint :)

Ha én tervezhtném se lenne jó :D

2013. márc. 16. 22:15
 24/34 anonim ***** válasza:

[link]

Egy ilyen után biztos megfordulnának egy jó páran. :)

2013. márc. 16. 22:20
 25/34 anonim ***** válasza:
29%
nem tudom nekem azért fordulnak meg, mert jó nő vagyok,a babám pedig tökéletesen gyönyörű.:-)
2013. márc. 16. 22:22
 26/34 A kérdező kommentje:

...ugye nem gondolod, hogy egyedüli vagy a kismamák között aki jó nő és a babája is gyönyörű???

:D

Köszi, hogy írtál, de nem ez volt a kérdés ;)

2013. márc. 16. 22:24
 27/34 anonim ***** válasza:
Nekünk Stokke van, sokan megnézik. De most, hogy 1 éves a babám, és folyton kiszállna belőle, egyre inkább szemezek a Quinny Zapp-al.
2013. márc. 16. 22:37
 28/34 anonim ***** válasza:
Gracó vivonk van szeretem csak az a bajom vele hogy nem lehet átfordíani a széllel szemben a tolókart!
2013. márc. 16. 22:40
 29/34 anonim ***** válasza:

3 babakocsim van jelen pillanatban.

1: [link] -ezt már többször kérdezték hol vettem,nekem nem annyira jön be.

2: [link] - ez már félig meddig bejön,ehhez van még több féle ülés,aránylag könnyen lehet vele közlekedni,fordulásnál ilyesmi.

3: [link] - 3 közül nekem ez a legjobb,tudom,h a leggagyibban kinéző is :D de elég praktikus,könnyű stb.

De mivel egyikre sem tudom azt mondani,hogy imádom őket,igy keresőben van a 4.-ik :)

A Quinny buzz-al és a phil & teds navigatoral szemezek,de nagyon.

2013. márc. 16. 23:08
 30/34 anonim ***** válasza:

Ja és a Mamas and Papas Skate babakocsija is tetszik:)

29-es voltam.

2013. márc. 16. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!