Másnak is sokat pukizik a babája?
Kislányom 6 hetes és állandóan pukizik úgy 3 napja,amiből kifolyólag állandóan felébred álmából és görcsöl a hasa,sír,aztán csak ki jön az a fránya puki..kb 10 percenként felébred és ha nem megyek oda tologatni a babakocsit,akkora nem hagyja abba a sírást.Nem volt ilyen gondunk ezelőtt.Nem ettem semmi puffasztót,csupán tejserkentő teát iszom,amire esetleg gyanakszom..Infacol van itthon,de csak egyszer mertem használni,mert pár órával az első használat után hasmenése lett és állandóan pukizott,sírt,pedig előtte panasz mentes volt.
Valakinek van hasonló tapasztalata?
Sajnos ő most lett hasfájós. Nem egyedi eset, általában 1 hónapos korban kezdődik. Nálunk a következők váltak be: BabyCalm, Biogaia, szélcső, tornáztatás, pocimasszir, hason altatás. Szerintem ne igyál több teát, attól fájhat extrém módon a pocakja. Attól, hogy úgy gondolod, nem ettél semmi puffasztót, még ehettél olyat, ami neki gondot okoz. Nálunk tiltólistán volt az összes tejtermék - kivéve a sajtot és a túrót - a krumpli, a sütőtök, a paprika, az uborka, a hagyma, az édeskömény, a legtöbb télen kapható gyümölcs, az aszalt szilva...
Az Infacol és az Espumisan hatóanyaga ugyanaz. Ha az egyik nem yo, a másik sem lesz az.
Kitartás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!