Gyerekorvos asztmatikus jellegű hangot hall a babám hörgőin (vagy hol), ma is hallotta meg 2 hete is, mondta vegyünk babyhalert, megvettem, mi ez a "betegség? Komoly? Asztmásak leszünk? Anyukák másnak akinek kellett ez mi lett a jövőben?
Ha Ventolint írt fel ,akkor most asztmatikus gondja van. De ez nem jelenti azt, hogy asztmás a kicsi. Nem kaptatok pulmonológiára beutalót?
Kislányomat a 2. ilyen eset után küldte el kivizsgáltatni az orvosunk. Ő mind a 2x kórházba is került. Először befulladt, másodszor asztmás hörghurutja volt.
Mennyi idős a kicsi?
Kislányomat 11 hónapos múlt amikor először mentünk. Én úgy tudom nincs korhoz kötve, láttam már ott nagyon pici, pólyás babát is.
Az én fiam kb. 11 hónapos volt, amikor meg volt fázva és jócskán köhögött ezért bevittük az ügyeletre. Ott mondta a doki,hogy hall zörejt, és kérdezte van-e allerigás a családban. Mondtuk,hogy a férjem a parlagfűre. Mondta,hogy az ilyen gyerekeknél előfordul az asztmatikus zörej, de még ne vegyünk babyhalert, elég ha egy üres tejfölös doboz alját kilyukasztok és oda illesztem az spray-t!
Utána viszont elvittem a házidokihoz is, aki szerint szimplán a megfázás miatt van egy kis hörgő gyulladás, nem érti miért ijesztget asztmával a másik doki! Ennek már több,mint 3 hónapja, azóta sincs semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!