Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én vagyok paranoiás, de ti is...

Én vagyok paranoiás, de ti is kint hagyjátok a gyereket a bolt előtt?

Figyelt kérdés
Engem itt a faluban mindenki hülyének néz, hogy betolom a babakocsit a boltba. Igaz, nagy macera, meg elég kicsi a hely. De én megmondtam mindenkinek, hogy nem hagyom kint felügyelet nélkül, amíg bevásárolok. Volt aki megmondta a szemembe, hogy mégis mitől tartok? Falun vagyunk, itt nincsenek emberrablók. És nap mint nap látom, hogy a többi anyuka akár 10-15 percre is kint hagyja egyedül a gyereket. Egyszer már gondolkodtam is, hogy sehol senki, gyorsan berakom a gyereket a kocsiba, és elhajtok vele. Aztán fél óra múlva hazaviszem neki, jó lecke lenne. (Na, meg lehet, hogy engem is lecsuknának.) De bárkinek mondom, hogy ne hagyja kint a gyereket egyedül, én vagyok a hülye. Pedig pár éve volt, hogy a bolt elől lopták el a babát.
2009. szept. 15. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hosszú percekre nem hagyom én sem kint, csak esetleg akkor, ha a boltból szemmel tudom tartani, nincs várakozás, sor, és ha mindig látom.
2009. szept. 15. 22:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet azzal az anyukával, aki kinn hagyja, akár kis faluban lakik, akár nem. Persze az Ő dolga, de.... Nem biztos, hogy csak ismerős járkál arra. Paranoia vagy sem, én olyanra is gondolnék, hogy kocsival megállnak, kikapják a gyereket, berakják a kocsiba és elhajtanak.... No mi van akkor. És nem ismerős....
2009. szept. 16. 07:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen, én is láttam azt a videóklippet, aki kint hagyja a gyereket érdemes megnéznie:

http://www.youtube.com/watch?v=owXomO2HtOk

Egyébként azt is láttam, hogy az utcán egy pasi az égő cigarettacsikket dobta be a babakocsiba.

Na, meg a budaörsi tescos esetet hallottátok? Pedig ott csak épp félrefordult az anya, mégis elvitték a gyereket. Szerencsére meglett. De ez Magyarországon volt. Szóval valóság!

2009. szept. 16. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!