Én vagyok paranoiás, de ti is kint hagyjátok a gyereket a bolt előtt?
Nem vagy az. Én ugyanígy gondolkodom. A múltkor is úgy vettem virágot hogy az ajtóban megálltam (a sok lépcső, meg a keskeny ajtó miatt nem fértünk volna be) és úgy vettem virágot, tojok mások véleményére.
Ahogy sétálunk nap mint nap itt a városban (ez nem a reklám helye) olyan embereket látok, már mondtam a páromnak szerezzen egy gázspray-t vagy egy viperát... komolyan félek. És így hagyjam kint az utcán? NEM! Annyi mindent hallani a hiradóban... 18 év után előkerül a csaj két gyerekkel... jó ezek nem minden napi esetek, de mindenki úgy gondolja (legtöbben), hogy "ez velem nem történhet meg". De igen! Pont ezért inkább cipelem mindenhova a gyereket, vagy otthon hagyom ha tud rá vki vigyázni. Sosem tudnám megbocsátani magamnak ha ilyen történne, mert kint hagytam a bolt előtt, vagy akárhol!
Én sem hagyom kint soha egyedül.
(ami a terved volt azért sokat ülnél)
Nem csak az emberrablók, de lehetnek kóbor kutyák is amik megtámadhatják.
Itt nálunk volt már rá pl.hogy ugatta a babakocsiban a nyöszörgő babát.
Én akárhol laknék is, SOHA semmilyen körülmények között nem hagyom ott a gyerekemet!!! Még így hogy már nagyobb, így is mindig szemmel tartom.
Bennem olyan erősen megmaradt mikor kiskoromban néztem a Csellengők című műsort és a Run away train nevű szám ment és felette egy klip amiben elrabolják a pici csecsemőt, az anyja meg rohan a kocsi után de hiába...most is kiráz a hideg ahogy rágondolok :((
Sose találnák meg nekem újra!!! Belehalnék :(
Szóval NEM hagyom ott sehol, ha nem fér be a kocsi és nagyon sürgős volt, akkor inkább kint hagyom a babakocsit azt lopja el akinek van szíve kismamától lopni, de a gyerekemet nem hagyom.
Volt már úgy, hogy zöldségesnél kint hagytam, de úgy, hogy az ajtó elé toltam és szemmel tarrtottam. Más esetben be szoktam vinni. Tényleg akármi történhet, nem is kell emberrablásra gondolni: pl. Megcsípi egy darázs, ráugrik egy kutya, vagy egyszerűen csak félrenyel.
Amúgy felháborító, hogy van olyan bolt, ahol ki van írva, hogy nem szabad babakocsit bevinni. Ezt egy méteráru bolt előtt láttam, amúgy pedig lenne hely bent akár 2 kocsinak is. Márpedig én az üres babakocsit sem hagynám kint. Mikor én kicsi voltam a panelház folyosólyán hagytak az ajtó előtt anyáék, mert aludtam. És lelopták rólam a takarót!
Soha nem hagyom kint.
Olyan helyre nem járok, ahova nem tudom bevinni.
Múltkor majdnem megszakadtam, mert nem volt akadálymentesítve az egyik patika előtt a lépcső... nem volt kérdés, felcipeltem a kocsit gyerekestől.
Ez nem játék!
Elvihetik, félrenyelhet, vagy egyszerűen csak kimászik, vagy bármi lehet, amíg nincs ott az ember.
Egyszer esik, ami esik, aztán utána mi van?
Hogy számolok el a lelkiismeretemmel?
Sehogy.
Belehalnék.
Még nincs meg a babám, de az tuti, hogy soha nem fogom kint hagyni a kocsiban! Nem is csak az emberrablás, és az ilyen "komolyabb" dolgok miatt, hanem vannak bizonyos népcsoportok fiatal leszármazottai, akik kb 8 évesen úgy mennek végig cigivel kezükben az utcán, hogy megijedsz. Na, hát nekik is vannak jó kis ötleteik, hogyan lehet mocskos dolgokat tenni. Pl hallottam, hogy valakinek teleszórták homokkal a babakocsit és a benne lévő babát...
Pedig nem egy lepukkant környéken lakunk, ez egy normális kisváros, még csak nem is a legszegényebb vidéken. De hát kisebbség akad mindenhol. És ne értsetek félre, nem rasszista dumát akartam előadni, csak leírtam, amit tapasztalok és hallok!!! Szóval én az ilyen "kedves csínyektől" is féltem nagyon a (születendő) babám.
37 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!