Anyatejes baba tényleg nemigen lesz beteg attól függetlenül, hogy a környezetében betegek vannak?
Vagy valamit félreértek? Értem ezen a náthát, influenzát, fosós-hányós vírusokat és társaikat.
Tényleg nem kapja el?
Kínjában elaludt, akkor nem szuszog, nem hörög. Fent van, fulldoklik. Mit csináljak? van ötletetek?
Steimar és kétféle orrcseppet kap a hörgőtágítón kívül. Nem szeretném, ha még éhezne is.
1. gyerekemet 18hónapig szoptattam, 4 éves, szinte soha nem beteg, most sem.
2. gyermekemet 1 éves koráig szoptattam, folyton beteg, még kruppos is volt, kórház lett.
Mindkettő kap rendszeresen vitamint jelenleg is. Mégis ez van.
De a mostani babám elég durva, hogy 3 hónap alatt immár 1,5 hónapja beteg.
Időre született, hatalmas baba, szülésnél rendben volt minden.
Magasról teszek a WHO véleményére, engem az érdekel, hogy az én gyerekem nem beteges, holott nem anyatejes. Számtalan esetet olvastam már viszont itt, hogy pár hetes anyatejes gyerekek már betegek. Ennyit erről.
Egyébként felesleges volt gúnyolódni, mert nem a szent anyatejet támadtam, csak tapasztalat alapján írtam egy véleményt. De ha neked ettől jobb a napod...
Én is teszek a WHO-ra, mert a saját tapasztalásom érdekel és a beteg gyerekem. Ez van, az én anyatejem nem túl jó.
Én soha nem voltam még ilyen beteg, mint most az elmúlt 20 évben. Jellemzően semmit nem szedek össze, most mégis és a szoptatott babám is.
Ránézére teljesen egészséges, közel 7kg, de mégis fullad, hörög, taknyol és lázas.....
Antibiotikumot nem kapott ezidáig, csak mielőtt az is a baj lehetőségét vetné fel.
Mindhárom gyerekem téli, az sincs, hogy a többi nyári és azért alakult így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!