Mit vinnétek babalátogatóba, ha ma nincs nyitva semmi, csak egy kisebb közért?
Figyelt kérdés
Nővéremhez mennénk és tegnap este jött az ötlet,de hát ma nincs nyitva semmi az ünnep miatt.Kapott tőlem rucikat,mikor pocakos volt és később tuti viszek vmit,de ma mit vinnétek?2013. márc. 15. 08:53
1/11 anonim válasza:
Pelenkát,popsitörlőt,babakozmetikumokat.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ebben a kis közértben lehet-e kapni babának való dolgokat. Esetleg egy csomag pelus és popsitörlő jól jöhet. De ha csak az újdonsült anyukának viszel valami gyümölcsöt vagy amit a legjobban szeret, az is nagyon jó. Örülni fog neki!
3/11 anonim válasza:
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni,elvégre a nővéred,meg ők is tudják,hogy tegnap jött az ötlet,gondolom:)
De vinnék sütit,azt sütni is lehet,meg venni is.Vagy cserepes virágokat.
4/11 anonim válasza:
Rostos üditőt,gyümölcsöt,szoptatós teát,esetleg pelenkát,popsitörlőt,öblitőt vagy desszert.
5gyermekes anyuka
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!
Nem kerítenék neki nagy feneket,de párom ragaszkodik hozzá,hogy vigyünk vmit.
2013. márc. 15. 09:05
6/11 anonim válasza:
Főzzél egy finom ebédet, meg sütit. :) Én ennek örültem a legjobban. :) Hívd fel, hogy ma nem kell főznie. :)
7/11 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet a főzés:) Én is nagyon örülnék neki:) Vagy ha a boltban nincs pelus ilyesmi, akkor tényleg üdítő, gyümölcs, esetleg a kedvenc csokija.
8/11 anonim válasza:
Vinnék házi ételt, főttet, vagy süteményt, sajtosat, édeset, és babaápolási cuccokat, ami a közértben kapható, popsitörlőt, pelenkát, hintőport, stb. Mindent, ami hasznos. Meg fogja köszönni, jobban, mint egy 10. játékot!
10/11 anonim válasza:
Desszert anyukának, pelus, popitörlő a babának.
A főzés tényleg jó ötlet, ha megoldható! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!