Viburcul kúp-milyen hamar hat? Már pár órán belül? Lehet mellé mást adni?
Ma adtam 7 hós fiamnak először, nem fogzásra, hanem a front miatti nyűgösségre. Sajnos beteg vagyok, egyedül vagyok még délután 3-ig itthon vele, és az a baj, egyfolytában nyüszög, sír, szenved, semmi nem jó neki. Amúgy nem ilyen, mindig eljátszik illetve együtt játszunk, a front mindig megzavarja.
Hathat már pár órán belül, vagy több idő kell? Kb. negyed órája adtam be. Esetleg adjak egyet délután is vagy inkább este?
Ha nem használ, később, kb. 4 óra múlva, ahogy más gyógyszereknél van, adhatok Germicid kúpot? A doktornő azt mondta, az is jó, ah nyugtalan nagyon, ritkán, de lehet erre is.
Köszönöm szépen. Tudom, hogy a Germicid lázcsillapító, de az orvos mondta, de végül nem adtunk neki akkor sem, mikor ezt javasolta. Valami van benne, ami nyugtat, azt hiszem.
A Viburcul ugye napi 3x adható? Mennyi időt vártok 2 kúp beadása közt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!