Immunerősítőnek mit használjak 10 hetes babánál? Normaflore v. Bonolact Pro+Kid v. Protexin restor? Egyéb javaslat?
Az én babám 9 hetes.És ő is beteg most. :(
Mi Biogaiat+Cebion cseppet használunk.
Ő is csak anyatejes.Azt mondta az orvos
elég ennyi,mert hogy az anyatej majd
"meggyógyítja".
nekünk meg a lactiv babyt ajánlotta, de azt már nem lehet kapni. :D
ezért érdeklődöm, hogy melyiket érdemes.
jól olvastad, én is csodálkozom.
most álljak le az orvossal vitázni??
megpróbált egy kúpot (szerintem csak a nyűgösségre), aztán mivel nem használt a torokgyulladásra, így antibigyót írt.
ez fura, mármint az, hogy miért írnak akkor fel antibiotikumot? lehet ettől a későbbiekben baja a babának?
mi lehet még megoldás? vírusos torokgyulladásra mi szokott még használni az antibiotikumon kívül?
most fogalmam sincs mit csináljak, mert az asszisztens is már rám szólt, amikor kérdezősködtem, meg véleményt mondtam más dologról, nem tetszett nagyon neki. :(
egyébként amikor nem rendelt a mi orvosunk, akkor elmentem egy másikhoz, és ő tényleg nem adott semmit. szó szerint.
és most hogy visszamentem a miénkhez, kérdezte a mi orvosunk, hogy mit mondott a másik, adott-e valamit, stb..
mind a ketten u. azt diagnosztizálták, az egyik nem adott a semmit a másik pedig antibiotikumot.
Vírusra nem hat az antibiotikum, viszont igen, lehet a babának baja, hiszen az alig kialakulóban lévő bélflóráját kiirtod. 10 hetes babánál iszonyú alapos indok kell ahhoz, hogy antibiotikumot kaphasson!!! Nagyon durva bakteriális fertőzés mellett igen, kell az antibiotikum. Vírusra tilos. A másik doki nem véletlenül nem adott semmit - a vírust a szervezetnek kell leküzdenie, anyatejes babádnak jó esélye is volt rá, hiszen az anyatej nagyon sok antivirális összetevőt tartalmaz, nem utólsó sorban azért, mert vélhetőleg a te szervezeted is találkozott most a vírussal és küzd ellene, vagyis az ellenanyag ott van a tejedben.
Ha pedig egy dokinál nem lehet kérdezni, akkor azt a dokit p..csán kell rúgni és soha rá nem nyitni többé az ajtót. Jó vicc ez a doki, kár hogy a babácska szívja meg. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!