Megbüntet e a rendőr, ha egyszeri alkalommal, kenguruban utaztatom a babámat autóban?
Remélem, már az első sarkon észrevesz, és megbüntet.
A gyerek épsége érdekében.
14-es: ott is hordozóban vinném, amit rögzítenék, amennyire lehet.
Ha nagyobb, akkor vonaton szigorúan végig ülne, háttal a menetiránynak, távolsági buszon meg kötelező, hogy legyen biztonsági öv, ami még mindig több, mint a semmi.
"de azért itt egy két hozzászólónak kíváncsi lennék a véleményére, hogy akinek pl. nincs autója és rendszeresen busszal, vonattal viszi kendőben, kenguruban a babáját az mennyivel biztonságosabb??? "
Te vagy a lepontozó? Buszon történő koccanás esetén a gyerek nem fog átrepülni a szélvédőn, a kocsiban igen! Más a fizikája a nagy és a kisebb járműveknek, ezért más fajta védelemre van benne szüksége az embernek.
Nem én vagyok lepontozó! bár ha pontozok is aszerint teszem, hogy a válaszoló a kérdésre válaszolt-e vagy csak a véleményét mondta el! és itt is akadt aki nem a kérdésre válaszolt...
Szerintem egy busz is ugyanolyan veszélyes tud lenni, és nem értek egyet ha valaki nem autós ülésben viszi a gyerekét!!
Aki repülővel megy annak sem biztos, hogy van autója, mégis a kicsit csak hordozóban viheted magaddal, mert bekötni kötelező.
Lehet bérelni is hordozót
Léteznek babakocsira szerelhető hordozók 2in1 3in1 4in1 stb Akkor abba viheted boltba is és ha autóval visznek, autóban is.
Buszba semmiképpen nem vinném hordozó nélkül, vonaton meg menetiránynak háttal elég stabil, az nehezebben borul fel mint egy busz.
Könnyű kifogásokat keresni, de ha a gyereknek baja lesz, hogyan számolsz el a lelkiismereteddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!