Nekem kell tápszert választani vagy ez hogyan működik?
Figyelt kérdés
most tettem fel egy kérdést a HA-s tápszerről és szembesültem vele,hogy 11 hósan nekünk már nem jár tápszerre támogatás,ezért csak HA-st írt a doki. Most akkor én döntsem el,hogy melyiket egye a baba? segítenétek? köszi2013. márc. 12. 20:40
11/17 anonim válasza:
A dm saját márkás tápszere nagyon jó.
12/17 Jégtánc válasza:
3 kell neki.9 hónapos kortól.
13/17 Jégtánc válasza:
Igen a babylove is jó,csak nem tudom hogy lehet e már kapni ,múlt héten még nem találtam.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!!
2013. márc. 12. 22:02
16/17 A kérdező kommentje:
Beszéltem a dokival,Ő azt mondta,hogy 1 éves korig Ha-st szokott felírni,mert az még is csak hipoallergén és jobb a babának. Viszont elfelejtettem mondani Neki,hogy egyszer kapott a lányom babajoghurtot és pöttyös lett a buksija tőle,tegnap újra próbáltam és nem lett pöttyös most neki,szóval jól fogadta most. eszik már sima joghurtot és sajtot is attól nincs baja. ugye nem lehet tejérzékeny,mert akkor ezektől is pöttyös lenne nem? Most beparáztam. :(
2013. márc. 13. 09:30
17/17 Jégtánc válasza:
Nem hiszem hogy tejérzékeny,akkor a többire is reagált volna.Ne parázz nagyon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!