Milyen tápszert ajánlanátok egy 11 hónapos babának?
A tejpépeket szereti?
Az én picurim kizárólag tejpéppel ízesített tápszert hajlandó meginni, a többi nem kell. Nem csodálom :)
12 hós kortól meg elvileg van pl. vaníliás 3-as tápszer a Novalactól, az állítólag nagyon fincsi, de a Bebának is van szerintem vaníliás tápszere.
Vagy a Humananak 10 hós kortól van almás tápszere vagy banános-vaníliás.
Mondjuk a Milupa banános is fincsi szerintem és az is nagyobb babáknak van, tehát még arról sincs szó, hogy a kisebbeknek való tápszert nem issza.
Az enyém egyébként a csokis tejpéppel ízesített tápszert szereti legjobban.
Igen szereti a tejpépet, Milumil vaníliás rizspépet szoktam felíratni a gyerekorvossal, mert azt imádja. Nem is tudtam, hogy van vaníliás tápszer! Mindenképpen ki fogom próbálni hátha az fog neki ízleni. Csak sajnos úgy láttam, hogy a Beba vaníliásat már nem gyártják :-( De a Humana-t akkor megpróbáljuk. Tejet nem akarok adni neki 1 éves koráig, és addig még van 1 hónap :-)
Köszönöm Nektek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!