Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hónapos kisfiam haját...

12 hónapos kisfiam haját szeretném levágni oldalt a fülénél és hátul mert sokkal rendezettebben nézne úgy ki. de fodrászhoz vigyem e vagy én vágjam és mégis hogyan mikor összevissza mozog? Van vki köztetek aki hasonló helyzetben van?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Fodraszoknak van rutinjuk, neked ez nem fog sikerulni, tapasztalat!
2013. márc. 12. 13:39
 2/6 Golan Trevize ***** válasza:

Nekem sikerült.

Feleségem ölbe fogta, én meg nedves hajkefével lefésültem a haját, és villanyborotva szakállnyírójával fazonra vágtam.

Gyerekenként nagyjából egy perces mutatvány, egyik sem tiltakozott, egyszer sem.

Jövő héten lesz a következő aktuális nyírás.

2013. márc. 12. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk ez 5 hónaposan történt meg, férjem fogta, én vágtam a géppel. Na jó, legközelebb viszem a fodrászhoz :-)
2013. márc. 12. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
ha most vágsz először hajat, akkor inkább ne kezdj bele:) egyébként nem olyan nehéz ha van egy kis rutinod. Az apja ölében vágom én is neki. Néha valami játékot vagy könyvet is be kell vetni, hogy nyugodtan üljön egy kicsit.
2013. márc. 12. 13:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Meglepiiii fodrász vagyok.tehat nem a vagas okozza a gondot hanem a kicsi fiam rugkapalozasa.nincs fel perc hogy nyugodtan ulne....
2013. márc. 12. 14:32
 6/6 Golan Trevize ***** válasza:
Kérj meg valakit, hogy fogja meg, vagy ültesd be az etetőszékbe.
2013. márc. 12. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!