Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megoldható, hogy a babának...

Megoldható, hogy a babának semmilyen mű dolgot ne adjak?

Figyelt kérdés
Mi szinte csak házi termékeket fogyasztunk. Nem BIO ha nem tényleg mi termeltük vagy kaptuk szomszédoktól. Ki kerülhető , hogy a babának ne kelljen se tápszert se tejpépet adnom? Szóval semmi boltban kapható mű port. Mivel lehet ezeket helyettesíteni? (Természetesen ha orvos utasít ezek adására akkor adom, de ha megoldható szeretném elkerülni)

2013. márc. 12. 10:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
30 évvel ez előtt én sem kaptam semmi műdolgot, óviba is jártam, menzai kaját is ettem, étteremeben is jártam, zacskós levest is ettem már és még mindig élek. Egyszerűen szeretném elkerülni a tejszelet és társait, szeretném itthon készült finomságokkal helyettesíteni. Mi itthon ilyeneket nem fogyasztunk. Tudom, hogy a gyermeket nem tudom egész életében megfosztani ezektől, és nem is akarom, de ha mód van rá szeretném ha minél később találkozna ezekkel. Nem gondolom, hogy rossz szülő lennék azért mert nem a tescoból ha nem a pincéből hozom a gyümölcsöt, vagy mert házi túróból készítem neki a krémtúrót. Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 12. 11:35
 12/15 A kérdező kommentje:
7. nek: Hát nem tudom milyen egyéb műdolgokra gondolsz, de tv- nincs itthon, de amint látod internet van. :D
2013. márc. 12. 11:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért 30 évvel ezelőtt könnyebb volt kikerülni, hogy ne egyél mű dolgokat. Nem volt ennyi minden, se zacskós leves, se tejpép, stb.

Kislányom kapott tápszert és tejpépet is, megvédeni mindentől nem fogod tudni. Tejpépet nem kell adnod, de ha nincs elég tejed, kénytelen leszel adni neki tápszert, ha akarod, ha nem.

2013. márc. 12. 11:40
 14/15 anonim ***** válasza:
A kérdésben még tápszerről volt szó, az utolsó kommentedben pedig tejszeletről. Nagyon nem mindegy melyiket akarod elkerülni. A tejszeletet el lehet kerülni, a tápszert csak akkor, ha van anyatej.
2013. márc. 12. 12:40
 15/15 A kérdező kommentje:
A tápszer egyértelmű, a tejpépről nem tudtam, hogy kikerülhető e vagy sem. De ezek szerint ha nincs probléma az anyatejjel akkor egyikre sincs szükség.
2013. márc. 12. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!