Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy az egy évesemet...

Normális, hogy az egy évesemet nem akarom a nagymamára bízni egy fél éjszakára? Elutazunk hozzájuk, és estére elmennénk vhova.

Figyelt kérdés

De én nem akarok. Lehet a mamába se bízok 100%osan,kicsit betegeskedett a gyerek és nem volt képes arra, hogy kimenjen megmelegíteni a teáját, így hidegen adta neki. Vagy csak nem jutott el a tudatáig. Mindegy.

Volt így más is?

2013. márc. 12. 07:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az én anyósom Alzheimer kóros, a zokniját se tudja felhúzni a gyerekemnek...én mit szóljak?

szerintem bízd rá nyugodtan.

2013. márc. 12. 08:06
 12/23 anonim ***** válasza:

Én is túlzásnak érzem. Oké, hogy a babádnak te vagy a legjobb, de egy fél éjszakára nyugodtan ott hagyhatod, legalább a nagyival is jobban fognak kötődni egymáshoz. Ez mindenkinek csak jó.

Arról nem is beszélve, hogy a férjeddel tudsz lenni kicsit. A férjeknek is szükségük van a feleségükre, ez is a családotok érdeke, hogy kettesben is legyetek néha. :)

2013. márc. 12. 08:59
 13/23 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ szerintem,hogy volt-e már a mamival, milyen a viszonyuk stb.

Az én fiam 15 hónapos, de már többször aludt mindkét mamival, de ők heti rendszerességgel látják is, imádja őket, maximálisan el tudják látni!

Viszont szerintem is valamikor el kell kezdeni a máshoz szoktatást, mert később rosszabb lesz.

Engem például anyu viszonylag későn altatott a mamánál, nem is szoktam meg, mindig haza akartam menni stb.

2013. márc. 12. 09:02
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem normális, főleg, ha évente csak pár alkalommal látja őket. Az enyém is például ritkán látja az egyik nagypapát, és mindig sírva fakad mikor meglátja.

Képzelem, hogyha szegény felébred éjjel és nem az anyukáját látja, hanem egy számára ritkán látott "idegen" próbálja megnyugtatni...

Esetleg ha tudod, hogy nem nagyon szokott éjjel felébredni, akkor megkockáztatnám.

2013. márc. 12. 09:05
 15/23 anonim ***** válasza:
25%
1 éves a gyerek, nem 1 hónapos. Ez a túlzott aggodalom már nem egészséges. Pár órától semmi baja sem lesz. Anyós is nevelt már fel gyereket, nem? Vagy férjed intézetben nőtt fel?
2013. márc. 12. 09:12
 16/23 A kérdező kommentje:

Persze tudom, hogy az a normális ha otthagyom. De én kicsit nem vagyok akkor normális. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy segítsen átlendülni.

Ritkán találkoznak, de a fiam nem fél az idegenektől sem.

A teára visszatérve, náthából gyógyult ki a babám, és ekkor a meleg tea a jó, s akkoriba a fiam nem volt hajlandó inni. Sajna tudom, hogy lustaságból.

S sajna tudnék mesélni, annak ellenére, hogy azért alapvetően kedvelem, meg rendes is, de vannak dolgai.

Ha mondok neki valamit, hogy ne úgy csinálja, mert ...., akkor nem figyel ránk és megsértődik. Kvázi ha valami őt nem érdekli, akkor nem figyel, nem válaszol. Nem megyek bele, de nyilván ez nem könnyíti meg a dolgot. S ha a gyerek már kisírta volna a szemét, akkor se hívna fel.

De persze majd átlendülök rajta.

Más:

Nem szeretem ezt a "ő is nevelt már fel gyereket" beszólást.

Ha szétnézünk a világba azért látunk sérült embereket, akiken a szülők rajta hagyták a nyomukat.

Autót is vezetett 30 éve, mégse ülnék be mellé. Tudom ez sarkos példa volt.

2013. márc. 12. 09:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Pedig ha tetszik, ha nem, a férjedet is ő nevelte fel, olyan emberré, hogy őt választottad. Ha pl. barátnődre hagynád, aki még sosem látott gyereket, akkor jogosan aggódnál. De ez kb. olyan, mintha neked mondaná valaki azt, hogy nem értesz a gyerekekhez.
2013. márc. 12. 09:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Túlzás. Az 1 éves gyereket minden további nélkül rábíznám a nagyanyjára. Saját magaddal szúrsz ki, ha ennyire nem tudsz elszakadni a gyerekedtől.
2013. márc. 12. 09:54
 19/23 anonim ***** válasza:
47%

Ha szokott lenni nála, akkor bármikor rá lehet bízni éjszakára, szerintem.

Ha nem, akkor nem egy éjszakaival kéne kezdeni. Én úgy gondolom. Meg nem úgy, hogy ott hagyod. Először jobb lenne, ha veled menne el, úgy szokná a nagyit, aztán maikor " összebarátkoztak " akkor ott lehetne hagyni. De ez cska az én szemszögem.

2013. márc. 12. 09:58
 20/23 anonim ***** válasza:

3-as és 5-ös válaszoló vagyok.

Miért kell lepontozni azért mert elmondtam, hogy én hogyan gondolom?? Nem írtam bántót, nem adtam tanácsot csak elmondtam a véleményemet! Sejtem kedves kérdező, hogy nem te pontoztál le hanem a sok "szuperanyu" :/ ...

Csak azt nem értem miért én vagyok a hülye amiért nem paszolo le a gyerekemet már pár hónaposan...

2013. márc. 12. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!