Mért nem értik meg, hogy ezt nem lehet megbocsájtani?
Pedig egyszerű a recept: Apuci mehet a francba .. feküdjön be a kórházba.
Én sem tudnám megbocsájtani neki, sőt.. én még a válópert is beadtam volna már rég.
Most ha visszaköltözöl hozzá a gyermekkel, akkor majd szülés után 2 perccel közli, hogy add vissza a kulcsokat, mert a szülésznővel jött épp össze és ő költözik be a lakásotokba?!
Te meg a két gyerekkel menj a búsba?! -.-
Hát én abszolút megértelek. Egy ilyet én sem tudnék megbocsátani.
Ha jól értelmezem, előtte nem sokkal estél teherbe a 2. gyerekkel?
Ha szenteste ilyet tett szemrebbenés nélkül veled, meg a pici fiatokkal, hát én ha fejre állna se bocsátanék meg neki soha. Hát mit képzel ez? Nem valami rongybábuk vagytok ti, akiket kedvére lökdöshet ide-oda, kénye-kedve szerint. A barátait is állítsd le, hogy el lehet téged felejteni, mert feljelentést fogsz tenni zaklatás miatt.
Egyébként a másik babát gondolom nem tőle várod? Az új párod rendes? Mert ha igen, maradj ővele. De azt a szégyentelen utolsó férget vissza ne fogadd!!
Az első gyermeked apjától vagy terhes?
Én megértem hogy nem tudsz megbocsátani. Nem is lenne értelme, hogy aztán újra szenvedést okozzon! Éld tovább az életed nélküle, hiszen sosem késő újra kezdeni!
Ok, már olvastam utána hogy tőle van a második baba is.
Sok erőt kívánok Neked!
Én sem bocsátanám meg amit tett. Nincs az a pénz, amiért visszamennék hozzá.
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!