Szerintetek ezek feleslegesek?
járóka extrákkal:
bouncer (rugós ülés)
baba hinta
továbbá mennyir ruha kell? Milyen méret, milyen féle, stb
SZia!A járóka attól függ,hogy milyen habitusú lesz a gyermeked.Amúgy nagyon jó dolog csak hát ha örökmozgó lesz nem nagyon fog benne megmaradni:) Szerintem ezt rá érsz később ha már megismered őt.Bár az extrák nem fontosak rá.A bouncer és a hinta akkor kimondottan jó ha pl. hasfájós lesz a babád meg többnyire megnyugtatja a babákat,de természetesen ez sem jön be minden gyermeknek:)
Ruhákban nem tudok segiteni,mert nem ismerem a magyarországi méretezést.
köszönöm a válaszokat!
2., milyen méretezést ismersz? (én sem MO-n élek)
a járókát azért szerettem volna, mert egyben ez utazóágy is, és ha megyünk valahova, jól jönne...
Komolyan, a hinta és a bouncer káros? Mert a járókáról hallottam, hogy káros, de ezekről nem.
A járóka tényleg attól függ, hogy milyen természetű lesz a babád. Az enyém nem marad meg benne, de elsősorban nem azért, mert kicsi maga a járóka, hanem nem szeret tőlünk "elszeparálva" lenni. Mi babakarámot vettünk, és a nappali közepét bekerítettük vele, általában én is ott vagyok vele, tehát a karámban, így ott nagyon jól elvan, mégsem tud elszabadulni a veszélyes helyek felé :)
A bouncer nem tudom mi egészen pontosan. A rugós hinta (jumpero) egyáltalán nem káros, sőt, fejleszti a babát, jó hatással van az egyensúlyérzékére és a lábai is erősödnek. Persze csak ülni tudó babát szabad beletenni, mert ha még nem tud ülni, és összecsuklik benne a gerince, akkor valóban káros.
Az elemes bébihinta is kifejezetten hasznos dolog (ahogy általában minden hinta, ami megfelel a baba korának). Mi imádtuk az elemes hintát, újszülött korában sokszor csak ebben tudtuk elaltatni, szóval rengeteget hintázott. Most 1 éves, ha nagyon nyűgös, még mindig szokott benne hintázni, és megnyugtatja, bár már kezd neki kicsi lenni.
3-as!
Nekünk a gyógytornászunk ajánlotta,hogy szerezzek be a Fiamnak rugós hintát... szóval annyira káros nem lehet...
Ahol én élek,hónapokra van lebontva a méretezés.0-3hónapos kor,persze van újszülött méret,de az itt 3,5kg-ig jó tehát felesleges csak abban az esetben jó,ha pici lenne a baba.Bodykból 10minimum kell,mert ha szoptatni fogod akkor az anyatejes kaka szeret kifolyni:)Rugdalózóból én 5-öt vettem.Nekünk elég volt.Utcai ruhát 2 szettet vettem,az első 3 hónapban mi nem annyira mozdultunk ki az időjárás miatt. Utána viszont sokkal többet.Átlagban a babák 1kg akár másfél kg-t is hiznak az első hónapokban,és 2-3cm havonta,tehát nem érdemes sok ruhát venni elsőnek,mert elég hamar kinövik:)
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!