Adhatnok a két hetes fiamnak baba vizet? Néha szomjas és pár korty tej elég neki vagy adjam a tejet akkor is?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 09:53
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a közelséged is kell neki, nem csak szomjas. Szerintem jobb a cici :) az én kislányom 3 honapos, meg sosem kapott mást, csak cicit, kiegyensúlyozott es boldog kisbaba :)
2/10 anonim válasza:
A tej a legoptimálisabb ebben a korban
3/10 anonim válasza:
5,5 hónapig nem adtam semmit anyatejen kívül. Egészséges, okos, és szépen fejlődött. A szoptatás elején hígabb a tej, szomjoltásra.
5/10 anonim válasza:
Az én kislányom nyáron fog megszületni, akkor mi van ha nagy forróság van, de a baba még csak újszülött? Akkor se adjak neki vizet, vagy igyak én többet és szoptassam gyakrabban?
6/10 anonim válasza:
Kisfiam április végén született májusban már nagyon meleg volt pláne nyáron én adtam neki vizet,sőt Mecsek Baby teát is,nem lett semmi baja,de nem is halt szomjan 40 fokban.
7/10 anonim válasza:
A tej szomjoltásra kiváló, főleg újszülöttkorban, egyébként is gyakran szopik olyankor a baba. Ha anyuka iszik eleget, termel elég tejet, így nyáron sem kell víz a tej mellé. Lehet adni, de nem érdemes. Főleg mivel piciként kicsi a gyomra, nem jó vízzel tömni, így az értékes anyatejből nem kapna eleget
8/10 anonim válasza:
ui:
A lányom szeptember 1- jén született, még mindig 35 fok meleg volt. És bőven elég volt a tej. Így is állandóan pisilt....
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor maradunk a tejnél:-)
2013. márc. 10. 13:16
10/10 anonim válasza:
Az én lányom júliusi és csak tejet kapott az első hat hónapban. Még a nyári forró napokon is. Sokszor szopizott, de keveset. Mindig volt elég pisis pelenka. Ezért nem féltem, hogy kiszáradna. Most még csak hőség sincs, én nem adnák. Persze a te döntésed, te vagy ott vele, te ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!