Mért mond mást mindenki? Gyerekorvos, védőnő, anyukám.
Jaj.. Na igen,no comment.
Mintha anyosom írta volna.
Szegény unokákat sajnálom...
Sok minden van, amiben nem értek egyet az új kutatásokkal, hiperszuper dolgokkal ( pl tejpép- tök felesleges, de nem csak babázás területen)
De egyrészt az anyatejnél természetesebb dolog nincs ( ahogy írta, hogy természetgyógy. híve), minek akkor a tea? Másrészt igenis van rá rengeteg bizonyíték, hogy a feles tehén tej mért is nem jó. Így ha anyatej nincs is, igaz, mesterségesen van előállítva a tápszer, de mégis a babák igényeihez igazítva, az ő emésztésüknek valóan ( mellesleg ugye tudjuk, hogy pre- és probiotikumokkal dúsítják, ami megint csak jó.
Á. nem. Nem mérgelődöm rajta. Felesleges.
szerintem anyukád tanácsát nyugodtan el is felejtheted, már bocs! én a két hós gyerekemnek tuti nem adnék gyümilevet!
és ne lepődj meg, én a hajamat tépem, amióta megszületett a babám (2 hós) mindenki mást mond ebben a kérdésben.
anyósom állandóan bébiteával itatná v. vízzel, a védőné, és az orvos is mindig mást mond.
szerintem elég a tej, ha most nyár lenne, akkor kéne itatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!