Akik együtt alszanak a babájukkal, miért teszik?
A kisfiam 5 és fél hónaposan beteg lett: elég csúf nátha. Plusz a fogzás is rájátszik, így kb éjfél-egy óráig a kiságyban alszik, utána már nem akar ott aludni. Most 6 és fél hónapos.
nem túl kényelmes, de ha neki így jó, akkor aludjon közöttünk.
Biztonságérzetet nyújt neki.
Ne menj be hozzá, ha felébred, sír.
Kapcsolj neki halk, nyugtató zenét, majd visszaalszik.
Mi együtt alszunk, bár nem így terveztem, de már a kh- ban is a mellkasomon aludt el.
Letettem, egyből felkelt, ha esetleg mégse, akkor 5 percenként néztem rá, hogy vesz-e levegőt. Ebből a szempontból nagyon paramami voltam ( sajnos párom csaldjában volt bölcsőhalál)
Szóval mindkettőnknek jobb volt így. Együtt alvásnál szabályoztam a légzését én is ( bár tény h takarózni így nem takaróztunk, csak rajta volt hálózsák), nyugodtan aludt, egyszer kelt csak fel éjszaka, akk is odafordultam hozzá szopizott picit és aludt tovább ( mellesleg én is kipihentebb voltam, hogy nem kellett felkelnem egy síró babához).
Másfél éves, még mindig együtt szunyálunk,sokan mondják, hogy soha nem fogm tudni kirakni az ágyból, de én ezt nem hiszem, ha elég nagy ( 2- 2,5) éves úgy is kér magának saját ágyat.
Egyébként meg letojom ki mit mond. Nekünk így jó. A lényeg úgyis ez
És nem hiszem, hogy ezzel bármit elrontottam volna...
Nahát, elég szélsőséges gondolkodásod van!
Hogy következik már ebből rögtön az aluljáró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!