Mi lehet ez a folt a babám lábán? Képet linkeltem.
csak a jobb és bal lábán van egy-egy darab ilyen. majdnem azonos magasságban, a bal lábán térd alatt, a másik lábin pedig térd felett. szerintetek mi ez?
Nekem csalánkiütésnek tünik.
Lányomnak is szokott lenni, nem tudjuk mitöl. jönnek mennek, nem viszket. amíg jönnek mennek nincs baj, valamire érzékeny.
Második vagyok,
ez tuti csalánkiütés ha jönnek mennek.
Tényleg felesleges vele foglalkozni ah 1-2 nap ut´n elmúlik, és nem viszket nem fáj.
akkor van gond és meg kell nézni mitöl van ha egy helyen jön ki sok, vagy nem múlnak csak jönnek.
Valóban így van.A babáknál jönnek mennek az ilyen kiütések.Nem minden babánál jelentkezik,de ezt alergia tünetnek mondjuk.Kicsi korban kialakul a védettség minden ellen még a fű,fa stb iránt is.Amíg dolgozik a picikéd szervezete a különböző dolgok ellen így mutatkozhat,hogy az immunitás dolgozik különböző mindig új dolgok ellen.Ha már kb mindennel találkozott a most felfedező útját járó picikéd akkor már biztosan nem fog jelentkezni a kiütés.Nem igényel semmi kezelést nem kell krém,gyógyszer stb.Nyugi ez természetes.
Egy egészségügyi dolgozó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!