Evés közben is adtok inni a babának vagy csak utána?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 16:59
1/9 anonim válasza:
Igen, néha még előtte is kéri.
2/9 anonim válasza:
Igen, adok.
Ő még most "tanul" kanállal enni és néha az utolsó falatok egyike is így jobban csúszik lefelé. De később is adni fogok, ha kér.
3/9 anonim válasza:
Ha kér, akkor adok, de nem mindig kér.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is adok inni 1 éves kisfiamnak, de a dokinéni szerinte nem kéne hozzászoktatnom. Őszerinte csak kaja után van ivás.
2009. szept. 13. 17:44
5/9 anonim válasza:
Én adok. Szerintem babafüggő, hogy kellene-e ivás, ha rossz evő, akkor én is arra szavaznék, hogy ne itasd, mert lehet, hogy még kevesebbet eszik, de ha nincs gond az évessel, akkor igyon, ha szomjas. Mi is iszunk.
6/9 anonim válasza:
6 hos, meg csak fozeleket eszik, a doki azt mondta utana kinaljam meg, igy utana kinalom meg :) kozben nem is tudnam, ugy tatja a szajat minden falat utan, mint egy kismadar, alig gyozom kanalazni :))
7/9 anonim válasza:
9 hónapos a kislányom de én is adok neki inni evés közben.
8/9 anonim válasza:
Én is adok neki, pláne ha látom rajta, hogy esetleg nehezebben nyelte le a falatot, vagy félre nyelt, vagy nagyon nézegeti a cumisüveget. Attól semmi baja nem lesz, ha közben is megitatod.
9/9 anonim válasza:
mikor hozzátáplálni kezdtunk, kérte is a fiam, aztán a purés ételeknél már csak utána.
amiota pedig elmult egy éves, és mindenfélét eszik, maga koveti, ha én nem is kínálnám vele. nem sokat, pár kortyt csak kozben, foleg, ha "szárazabb" a kaja. a doki néni lehet arra gondolt, ha sokat iszik, és eltelik az itallal, utána nem biztos, h akarna enni, nem lehet? egy kevés víz (evéskor csak tiszta vizet szoktam adni) szerintem nem árt, max. jobban csuszik tole az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!