Mi a rizsnyák és a lisztpudin? Hogy kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 16:59
1/2 anonim válasza:
Hogy mi a rizsnyák? Hát ha egyszerűen akarom leírni, akkor egy adag jól szétfőzött rizs.:-) Jól lehet sűríteni vele az ételeket, és egyes babaszakácskönyvekben a baba első ételeként emlegetik. A lényege, hogy cca 1 órán keresztül kell főzni a rizst a vizet folyamatosan utánpótolva, majd a kapott eredményt lehet higítani anyatejjel. Ezt mi gyümölcsök sűrítéséhez használjuk.
A lisztpuding pedig tej + liszt keveréke, de ezt én nem próbáltam, mert a lisztet a gluténtartalma miatt már nem javasolják.
2/2 anonim válasza:
Én a rizsnyákot bio rizspehelyből készítem. Pár perc alatt megfő, leturmixolom és azzal sűrítem a bébiételt, ami lehet akár gyümölcspép, de zöldségekhez is szoktam adni. Ez gluténmentes és teljesen natúr, se só, se cukor nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!