Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem szereti a kisfiam a...

Ha nem szereti a kisfiam a Manducát, akkor miben hordozzam?

Figyelt kérdés

Sokan ellenzik a sima kengurukat nem sorolnám milyen okokra hivatkozva, és úgy voltam vele, hogy jó, akkor veszek Manducát. Rászántam nem kevés pénzt és használtan sikerült nem olcsón vennem egyet, de nem tudom vele megszerettetni.

Ha veszek sima kenguru, akkor szerintetek sokan megszólnak majd, hogy nem egészséges a sima kenguru?

Egyszerűen nem szereti, hogy a lába szét van a kenguruban. Csípőn sem tudom hordozni még itthon sem, ha csak úgy fogom, mert nem szereti azt sem.

2013. márc. 8. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Mei-tai?

Egyébként lehet, hogy tényleg nem igényli a hordozást.

2013. márc. 9. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

ha ennyire hordozni szeretnéd akkor próbáld ki a boltba,hogy bírja-e.....vagy ezt nézd meg hát ha

[link]

vagy ezt kirádulni jó

[link]

2013. márc. 9. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg lehet, hogy nem igényli a hordozást.

Nekünk Hunbaba mei tai van egyébként, a lányom nagyon szereti. Lehet kölcsönözni pár napra kipróbálásra (www.hunbaba.com), ami szerintem tök jó dolog, mert az kevés lehet, ha az üzletben próbálod csak ki az adott hordozót.

2013. márc. 9. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Pedig szerintem létezik olyan, hogy egy baba nem szereti mindegyik hordozóeszközt.

A kisfiamat párszor próbáltam kendőben hordozni, de utálta, mocorgott, nyafogott, látszott rajta, hogy kényelmetlen neki. Kenguruban viszont nagyon jól elvan, el is alszik benne. Mindig nevetnem kell, amikor itt írják, hogy a babának olyan a kenguru, mintha seprűnyélen ülne, bezzeg a kendő milyen kényelmes :D

Amúgy sem nagyon hordoznám már kendőben, hallottam róla egy-két elég érdekes sztorit, azóta nem tartom biztonságosnak. Amikor voltunk csípőszűrésen (kenguruval mentünk, szóval a doki látta, hogy milyen), megkérdeztem az orvost, hogy mennyire igaz, hogy káros a kenguru, azt mondta, hogy ez csak egy városi legenda, ha nem ebben van egész nap a baba, csak mondjuk séták alkalmával, akkor egy egészséges babánál semmi gondot nem okozhat.

Szóval mi azóta nyugodt szívvel kenguruzunk, és nem érdekel, amikor beszólnak miatta.

2013. márc. 10. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Tényleg lehet, hogy nem igényli a hordozást.

És még az jutott eszembe- és nem rémisztgetni szeretnélek -, hogy nem lehet, hogy valami gond van a csípőjével, amiért nem szereti, ha terpeszben van a lába?

Egyébként mennyi idős? Az is lehet, hogy még kicsi a terpesze a Manducához.

2013. márc. 11. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Kedves kérdező, van valami fejlemény? Még mindig nem szereti a Manducát?

2013. márc. 16. 17:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészen pici korában nem volt kendőben/hordozóban, akkor neki ez furcsa. Az első pár alkalommal meg kell szoknia. Ha 2-3 alkalom után is utálja, akkor - ahogy előttem is írták- lehet, hogy nem igényli a hordozást, vagy lehet, hogy tényleg van egy pici gond a csípőjénél, vagy (szerintem ez a legelképzelhetőbb) nem jól állítod be a hordozó szorosságát, magasságát. Biztos, hogy jól teszed bele a babát? Egy hordozóházban ezt is meg tudják nézni, lehet, hogy csak ennyi a gond. Ki kéne próbálni másfajta hordozókat is. Nomeg az is nagyban számít, hogy te mennyire félsz az eszköztől, mert a te félelmed tized másodpercen belül átveszi a gyerek, és úgy gondolja, hogy ha anya fél, akkor nem vagyok biztonságban. Ez bármilyen eszközre igaz.
2013. márc. 18. 19:48
 18/18 A kérdező kommentje:
most semmi változás, mert a téli bundacuccban már bele sem teszem.
2013. márc. 27. 17:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!