Lehetséges, hogy 1 évesen ilyen magas lenne?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akivel nem egy városban élünk, így ritkán találkozunk. Kislányuknak most volt az első szülinapja, és raktak fel egyik közösségi oldalra róla videót. Feltűnt hogy milyen magas a kislány, majd az anyukával beszélgettünk és azt mondta hogy 94 cm magas. Lehetséges ez? Feltűnt hogy magasabb mint az én lányom, na de nem sok az egy kicsit? Volt valakinek ilyen magas babája (főleg lány) 1 évesen?2013. márc. 8. 13:49
11/13 anonim válasza:
Az én kisfiam is magas, 1 évesen 85 cm, de 94 tényleg soknak tűnik, de ha a szülők is magasak, akkor ki tudja.
12/13 anonim válasza:
Szia,az én kisfiam is magas,1 évesen volt 82 cm,most volt 3 éves és 109 cm.
Nekem soknak tűnik az a 94 cm 1 éves gyerekhez.Inkább 84 cm,lehet eltévesztette.
13/13 anonim válasza:
Kislányom 2,5 évesen 93cm 1évesnek tul nagy ha csak nem született már eleve nagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!