Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hibát követek el ha nem ugrok...

Hibát követek el ha nem ugrok rögtön a 3 hónapos babasírásra? Nem kapom őket rögtön fel?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 11:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
49%
Na most itt mindenkinek úgy jött le, mintha te hagynád őket sirni. Hát szerintem meg semmi lelki problémájuk nem lesz ha nem ugrasz rögtön. Az anyósom minden kis nyöszörgésre ugrik és megy vigasztalni az 1 hónapos babámat, miközben pl. csak álmában nyöszörög vagy épp csak úgy felsirt 2x. Igy hát fel is ébreszti szépen, vagy kizökkenti a nyugalmából. Én sem ugrok azonnal, és 80 százalékban 1-2 nyögés után csend is van. Lehet, hogy elkapatni nem lehet ilyen idősen egy babát, de bizony neki is meg kell tanulnia, hogy anya itt van, még ha nem is jön minden rezdülésre. Ha baja van, éhes, szeretetre, ölelésre vágyik, ugysem fogja befejezni 2-3 nyöszörgéssel.
2013. márc. 8. 14:17
 22/23 anonim ***** válasza:
49%

Jó kis vita lett egy viszonylag egyszerű kérdésből :D

Én valahogy a közép utat javaslom neked. Nekem 5 hónapos a drága lánykám és nagyon vidám baba és kötődik is hozzám. Nem voltam sose annak a híve, hogy minden nyekkenésre vegyük fel a kicsit, de annak sem, hogy hagyjuk sírni órákig. Elméletileg az anyjuk vagy és tudnod kell, hogy mikor miért sír. Nekem viszonylag egyszerű dolgom volt, mert ha tényleg valami nem tetszik neki akkor könnyesen sír, ha viszont csak hiszti akkor egy csepp könny sem jön ki a szeméből (nem tudom ez másnál is gy van e). Két babával minden elismerésem, mert eggyel is nagyon nehéz. A nagymamának meg meg kell mondani, hogy mikor mehet oda és mikor nem. :)

2013. márc. 8. 16:40
 23/23 anonim ***** válasza:
Látom itt mindenkinek a két véglet létezik,attól nem bőgött az én gyerekem sem órákat,hogy nem kapdostam fel minden nyekkenésre,ráadásul 3 hónapos korára már nagyon tudtam mikor miért hogyan sír.
2013. márc. 8. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!