Mit ebédel ma egyéves körüli babátok?
Jelen!
Az enyém is tejallergiás! Ma éppen sült csirkecombot evett, sült zöldségekkel, egy kis bébiétellel meglocsolva. Imádta!:)
Nagyon köszönöm az ötleteket!
Jut eszembe a paradicsomos dolgoktol is rögtön tiszta vörös foltos. Így ezt is kerülnöm kell.
Nincsen könnyü dolgom sajnos. Így nemigazán tudom megoldani, hogy azt egye amit mi.
Sajnos az ekcémája miatt nagyon oda kell figyelnem.
Ma rizset evett cukkinivel, hallal.
Könnyű dolgom van, mert sokmindent szeret a fiam. Már elmúlt egyéves. Szereti a tartalmas, sűrű leveseket, sok zöldséggel, grízgombóccal vagy pici tésztával.
Töltött káposztát és a rakott dolgokat (karfiol, krumpli-nektek tojás nélkül) is szereti, régen is csak finoman fűszereztem, most is.
Tésztaféléknél a sajtos, tejfölös, túrós, paradicsomos is kiesik nektek, talán próbáld valamilyen zöldségpürével (neten láttam régebben répaszószt) vagy halas változatot, magunknak is ki akartam próbálni.
Krumpli meggyszósszal, husival. tökfőzelék, borsófőzelék, zöldbabfőzelék, krumplifőzelék, spenót, töltött paprika, fasírt, húsgombóc, krumplistészta. Lehet úgy elkészíteni, hogy ő is megegye.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Ma kelkáposzta főzeléket evett pörkölttel. Így ma nem kapott levest. Mert mostmár kezdem ugy szokatni, hogy leves és második. A leves félékkle könyebb dolgom van. Sokféle zöldség van és a rántott dolgokat nagyon szereti. Már ha nem habarhatom neki.
Csak a másodikkal van több gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!