5 hónapos babáitokról írnátok dolgokat?
Miket esznek,miket csinálnak már, hány gramm hány cm...?
az én fiam csak oldalra fordul azon kívül nem fordul át egyik irányba sem.
Még nincs fogunk.
60 cm 6800 gramm
rengeteget magyaráz,sokat nevetgél
ha fekszik és megfogja az ujjunkat próbálja felhúzni magát
Lányom 68-70centi,pár napja volt 7720gramm.Anyatejes,csak este eszik tápot,gyümiket eszegeti,zöldségeket nem.
Hátról oldalra fordul.Néha próbál hasra is,de nem megy neki.Próbál hasról hátra is (hason alszik) ,de ez álmában sikerül csak neki véletlen.Sokat beszél,nevetni nem tud még nagyon.Megfogja a dolgokat,átveszi másik kezébe,rázza.Arcunkat megfogja,simizi a kezem etetés közbe.Ha az arcára teszek valamit,leveszi.Kicsit tartom,akkor ül,de egyedül még felborul.Tartja magát hason rengeteg ideig.
15-én lesz 5 hónapos a lányom. 7.5 kg és 66 cm, pufifóka :).
Anyatejes, még nem kap mást. Ő is csak oldalra fordul, még nem fordul meg. 5-10 percig bír hason lenni utána elfárad.
Még neki sincs foga. Beszélget, sikongat. Még nem próbálja felhúzni magát. Megfogja az arcunkat, játékokat, játszik velük.
A Fiam 7610gr. és 71cm-er. (3.880/52 született)
Alma, banán, barack, répa, krumpli, sütőtök, brokkoli,körte, szilva- és ezek kombóját eszi. Néha kap vaniliás tejpépet, egyébként még anyatejes. A glutént is a héten kezdtem el neki.
Még nincs fog, doki néni szerint még semmi jele (lehet h nem is bánom) :)
Egyfolytában vigyorog, sikongat, kiabál, dumál. Matat már mindennel.
Már hasról hátra fordul, illetve az oldalára ha valami játékot el akar érni.
Egyfolytában űlne, ha az ölemben van kinyomja magát, nagyon erős. Imád hason , úgy is alszik. Imád sétálni, szereti ha énekelek neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!