Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Furdetés? Akik mindennap...

Furdetés? Akik mindennap furdetik a babájukat (max 1évesig), azok csak tusolják, v mindennap tele engedik a kádat?

Figyelt kérdés
.... csak azért kérdezem, mert egyszer egy hasonlo kérdésnél le lettem oltva,h miért sajnàlom a furdés élményét és a vizet,mert szerintem felesleges mindennap furdetni egy kisbabàt. Akkor ezek az anyukàk nem gondolnak a gyermekuk / unokàjuk jovojére, hiszen a felesleges vizpocsékolàs sem elhanyagolhato dolog?
2013. márc. 7. 18:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban,hogy ha egy baba már ül,akkor simán lehet kiskádban is fürdetni, hiszen nem fekve játszik a kádban, hanem ülve. Úgy meg egy egy-másfél éves gyerek simán belefér!

Mondjuk mi nagy kádban fürdetjük, nem engedem tele, hanem kb. a derekáig. Miközben ő játszik, én locsolgatom a hátát! Ez olyan dolog, hogy van olyan napunk a férjemmel, mondjuk hétvégén, amikor szintem mi sem csinálunk semmit, csak döglünk a gyerekkel itthon, és azért, mert nem koszolódtunk le, még megfürdünk!:)

Afrikai babákhoz meg annyit,hogy valóban szégyen, de azon kívül, hogy fürdetem minden nap a fiam, igyekszem a környezetre figyelni. Mosogatógép mosogat, hogy ne folyassam a vizet, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, nem kérek bevásárlásnál nylon szatyrot stb.

DE! Nekem az jöjjön az afrikaiakkal, aki mondjuk soha nem dobott ki még egy fél, száraz kenyérdarabot sem. Mert ugye az is kincs lenne ott!

2013. márc. 8. 05:04
 22/22 anonim ***** válasza:
52%

....én meg úgy válaszolok ahogy akarok, ez is hozzá tartozik az oldalhoz.....itt mindenki érti mire gondolok/gondolunk, csak te nem érted.....Egyébként teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval, főleg a "DE" utáni mondattal!

Fárasztó vagy úgyhogy én befejeztem a vitát.Okos enged..... :D

14. válaszoló

2013. márc. 8. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!