Mászási probléma megoldása?
Kislányom 8 hós. Tudom nincs elmardva.
2 hónapja feláll, és 3 hónapja kúszik. Túl korai minden, de második gyerek, nem tudom oda kötnia földhöz.
Már lépeget a bútorok mellett.
Ez szép és jó, de nem tud mászni. Szeretném ha mászna, mert késöbb az agynak ez kell, de félek hogy már lépeget és nem akar majd mászni. Felülni sem tud, de azt megoldotta, és állásból leül, és stabil is már.
Már sokat agyaltam mit tegyek, és gondoltam meztelenül könnyebb. Tegnap levetköztettem, és csak bodyban letettem a szünyegre. Egyböl négykézláb vágta magát és csak mászott. El sem hittem, hogy eddig képtelen volt mászni, csak kúszott, most meg mint a villám mászott. örültem is nagyon, ma reggelig.
ma reggel felöltöztetve a szönyegre tettem, és elindítottam. a lába rögtön szétcsusztak és kúszott.
nincs padlófütés, és csak egy kisebb szönyeg van lent, meleg sincsen nagyon a nappaliban, nem tudom meztelenül letenni.
Mit tegyek?volt valakinek erre megoldása?
Próbálj olyan helyet keresni, ahol nincs pútor, amibe kapaszkodni lehet, és ennek a közepén tologassatok autót, labdázzatok, stb. Ha itt csak kúszik, nem baj, előbb-utóbb rájön hogy tartsa meg a végtagjait négykézláb. Ha pucéran már megy, ruhában is fog sikerülni. Amúgy meg jön a tavasz, szoknya, rövidgatya, nem fog csúszni a térde.
Ha pedig nagyobb lesz, soha ne tiltsd a padlón játszást. még az óvodások is sokat másznak, ha a felnőttek hagyják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!