Hozzátáplálásnál, akinek lassan eszik a babája, mennyi idő után döntötök úgy, hogy a meg nem evett helyett tápszert adtok?
Figyelt kérdés
Nekem 40-45 percnél elfogy a türelmem.... Be fog gyorsulni? Meg szebben fog enni, nem úgy,mint egy kismalac? Mindig szinte öltöztetés van, hiába a dupla partedli.2013. márc. 6. 16:16
1/9 anonim válasza:
Mennyi idős a babád?Lehet még nem tud kanalazni.Amúgy én még soha nem csináltam ilyet.
2/9 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy 2 hónapja megy a ht. 5 hós kor óta. de ma is az ebéd felénél fogyott el a türelmem...
2013. márc. 6. 16:23
3/9 A kérdező kommentje:
7 hós.
2013. márc. 6. 16:23
4/9 anonim válasza:
Légy türelmes!Mi is 7 hósak vagyunk,kb:fél óra az evés,de közbe össze vissza forgolódik az etetőszékbe.A partedlit már nem is használom,hanem helyette egy rossz pólómat teszem rá,és az védi a ruháját mindenhol.Belejön majd ő,főleg mikor már maga is teheti a szájába a kajcsit.De addig türelem!!!
5/9 A kérdező kommentje:
fél órának örülnék.....
2013. márc. 6. 16:31
6/9 anonim válasza:
Szia! Kislányom szintén 7 hónapos és eleinte fél óra volt a kanalas evés, tápszer 10-15 perc. Hozzátáplálás elejétől nagyon szépen eszik kanállal. Azóta fordítva van az étkezések hossza. A kanalas ételt eszi 10-15 percig és a tápszert meg vagy 20 percig is :)! Lehet, hogy más jobban ízlik neki a főzelék meg a gyümölcs. Be kell majd, hogy gyorsuljon a babád evése, bele kell jönnie, meg kell szoknia!
7/9 A kérdező kommentje:
szia! tegnap a cumisüveges kajázás is elhúzódott eléggé... kíváncsi vagyok ma hogy lesz....
2013. márc. 7. 08:41
8/9 anonim válasza:
nekünk akkor volt így ha fogzott a baba,és zavarta a kanál és a cumi is
9/9 anonim válasza:
Az én fiam 14 hónapos, és most is 40 percig eszik, és csak akkor nem nyűglődik, ha reklám van, vagy valamivel játszik közben a tálcáján. Fogzáskor, amikor 7-8 hónapos volt a cumisüveget nem fogadta el, de ez csak pár nap volt, de ezen kívül mindig lassan evett. Persze ez nem vonatkozik az üveges kajára, mert ugye azt gyorsan befalja reklám nélkül is, de azt nagyon ritkán adok neki, inkább megvárom. Én ilyenkor amíg rág, egy-két apróságot elintézek, hogy ne kelljen végig ott ülni, de már megszoktam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!