Akinek a babájának augmentint írtak fel, hogy adta be neki?
Figyelt kérdés
kiskanál, teába vagy tápszer2013. márc. 6. 15:19
1/4 anonim válasza:
Sajnos az én babám már másodszor kap, mert a nagytesó mindent hazahoz az oviból :( Már ha látja a gyógyszeres üveget, akkor tiltakozik, kiskanállal, cumiból nem megy. Nekem csak úgy sikerük, ha a nurofen adagolójába mérem ki, és a szájába pöccintem. Így is van veszteség, amit kiköp. Nagyon sajnálom szegényt közben, mert nagyon tiltakozik, de meg kell gyógyulni :( Én is próbáltam kanállal, de a harmadik adagnál kilökte a kezemből. Ebből az adagolóból nem folyik ki, így nem baj, ha meglöki.
Gyógyuljatok meg mihamarabb!
2/4 anonim válasza:
Én a Konakionhoz adott kis "szájfeltéttel"adom neki. 3 csepp egy adag, nagyon macera, de így nem köpi ki, azonnal lenyeli...
3/4 anonim válasza:
Mármint a kis fecskendőbe 3 cseppnyi fér, amúgy 2 ml-t kell adnom neki, sokszor töltöm.
4/4 anonim válasza:
Sajnos kapott már és én az algoflex baby adagolójával adtam be neki,bár ő szívesen megitta mert ízlett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!