Miért lyukadnak ki olyan gyorsan a gyermekharisnyák?
Figyelt kérdés
Ma reggel a fiamat öltöztettem a bölcsibe és a harmadik olyan harisnyát találtam, ami a lábujjnál ki volt lyukadva. Miért nem gyártanak olyat, ami jobban bírja?2013. márc. 6. 07:44
1/13 anonim válasza:
Egész konkrétan azért, mert az nem érné meg a gyártónak. Nekik az a jó, ha néhány használat után már veszed az újat, hisz csak így van értelme olyan hatalmas mennyiségben gyártani, ahogyan ők csinálják.
2/13 A kérdező kommentje:
Ezért kell tíz darabot vennem belőle. Amúgy hány napig adjátok rá a gyermekre? Egy vagy kettő?
2013. márc. 6. 07:57
3/13 anonim válasza:
A régebbi harisnya/zokni-kötő gépeken a sarok és az orrészeknél ún. koptatószálakat ( általában poliamid ) adott be a gép . Ekkor a gép lelassult és ezeket a részeket lassabban kötötte . Termelékenysége jóval nagyobb ha ezt elhagyják . Ma már csak a mennyiség lett a fontos , hiszen úgyis meg kell venni az újat ha kilyukad . Szerintem ez tisztességtelen gyártói magatartás , dehát nem a minőségről , hanem a pénzről szól minden .
4/13 anonim válasza:
A fiam első osztályos, neki csak lábfejes harisnyái vannak és ugyanúgy mint a zoknit, naponta cseréljük. Mondjuk a nejlonharisnyába beizzad a lába, az olyan anyagút mindenképp érdemes naponta cserélni.
5/13 anonim válasza:
Nekem még egynek sem lyukadt ki. Mondjuk én szoktam rá még plusz egy zoknit is adni, lehet azért.
Pedig minden nap adok rá harisnyát (én mindig újat), és már van olyan amit kb. 3 hónapja használunk.
6/13 anonim válasza:
LànOm van, harisnya/szoknya kombinációban jár!
Kínaiban veszem 500ft/db a harisnyát.
12-15 harisnyát veszek mindig minden méretből, de sosem lyukadt ki!
1 harisnyát 1 nap adok rá!
Ez olyan mint a zokni! Másnap rátért felveszed az előző napi zoknit?!
Ül kúszik mászik a harosnyában, koszos lesz!
7/13 anonim válasza:
Soha nem lyukadt ki meg egy sem, pedig tobbet hasznaltan is vettem ismerosoktol es ok is nyustoltek. Nem lehet, h hosszu a korom a laban es az lyukasztja ki?
8/13 anonim válasza:
Nekünk sem lyukadt még ki egyetlen egy sem :)
9/13 anonim válasza:
Én lábfej nélküli harisnyákat veszek, nekünk pedig a fenekén lévő varrás mellett lukad ki rögtön az összes, olyan mintha ott ritkább is lenne az anyag, és felszalad. Van ami 1 felvétel után már olyan.
10/13 anonim válasza:
Soha, egy harisnya sem lyukadt még ki nálunk. Naponta cserélem neki általában. Kivéve, ha mondjuk csak boltba megyünk, aztán haza. De a bölcsis harisnyát minden nap cserélem. Én a Tescóban vagy a H&M-ben szoktam harisnyát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!