Milyen gyerekülést lehet használni?
Figyelt kérdés
Már csomószor olvastam mindenféle kódokat írtak itt hogy az jó, mert különben bűntetnek a rendőrök. Mi van akkor, mert nem értem a boltok nem olyatárulnak amit használni szabad?
Vettem már bébihordozót, az nem jó az elején?
Segítség!!!Előre is köszi a válaszokat.
2008. jún. 8. 15:41
1/8 anonim válasza:
Nekem még a pocimban van,a babó.De,jó a bébihordó.Pláne ha van benne csecsemőnek való betét,ami még a fejét is tartja.Nekünk sikerült olyat venni.Az a lényeg,hogy ne huzamosabb ideig legyen benne és minél kevésbé legyen vízszintes(erre való a betét).Majd 5-6 hónaptól v. ha már tudja tartani magát,ki lehet venni a betétet.
2/8 anonim válasza:
Jaj,elírtam: minél vízszintesebb legyen benne a babó.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöma válaszod. Valaki esetleg tudja melyik az ami most jött rendeletbe, hogy lehet használni?? Mert ha nem olyan van megbűntetnek ezt nem tudom melyik fajta. Köszi
2008. jún. 8. 18:36
4/8 anonim válasza:
Én a bébé confort hordozóját használom, az "szabályos" Szerintem a nagyobb áruházakban csak olyan árulnak, amit lehet használni. Nézz szét pl a brendonban, vagy ha pesten szét tudsz nézni akkor a brendon baby outletben (én itt vettem, sokkal olcsóbb)
5/8 anonim válasza:
Szia.Az 1.válaszoló vagyok.Mi a Norautóban vettük.Grillo a neve és elég masszív (és csak menetiránnyal ellenkezőleg lehet berakni,ami ugyancsak biztonságos) a másikhoz képest,amit ott lehet kapni.Az eredeti ára.23 ezer lett volna,de mázlink volt és le volt árazva:-) A Brendonban nagyon drágák a dolgok.Nézz szét a neten,hátha valahol akciós valamelyik.20 hetes pocis
6/8 anonim válasza:
Szia! A rendőrök nem fognak megbüntetni ha új az ülés, az már mind a szabvány. Nem tudom pontosan a számot (van benne egy perjel után uis szám), de a 44-es a jó, a 43-asért nem büntetnek, csak szólnak, hogy cseréld ki. Ezeket a számokat az ülés oldalán egy papíron találod általában. Ahol veszed az ülést, biztos tudnak majd segíteni.
7/8 anonim válasza:
A miénk kódja R44/3, az pl. jó. A bébihordozók 99%-a ilyen (az újak), ha bemész a boltba, meg fogják tudni mondani.
8/8 anonim válasza:
Múlkor volt egy műsorban,hogy nálunk még mindent elfogadnak,de néhány külföldi országban (nem tudom melyikekben) csak az R44/04-es fogadják el. Mi is ilyet vettünk most mindkettőnek.
Állítólag régebbit valamilyen dátumtól majd vagy már ??? nem lehet árulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!