Mit kezdjek vele? Miért nem hajlandó nap közben aludni?
3 hónapos, éjjel gyönyörűen alszik, nap közben viszont kínszenvedés...
Délelőtt alszik egy picit a babakocsiban, eddig többségében a deles szopik után aludt, most már viszont "nagy" nézelődne,nem alszik egyből el.Ezzel nincs is baj,de mikor elálmosodik sehogy se tudom elaltatni, ordít,ha behergeli magát visít mint egy sziréna.
Ha anyuméknál vagyunk és hagyom,akkor 5-max10 perc alatt elalszik.Itthon viszon pici a lakás,1 szobában van a 2 éves tesóval,nem hagyhatom ordítani,mert ő is felébred....mit csináljak???kezdek bekattanni...nem elég hogy 3 hónapja rohan a lakás,gyakorlatilag semmire nincs időm, ma még enni se tudtam nagyon...nagyon szeretem,de totál kivagyok tőle!
És ilyenkor mikor nem alszik el, a következő szoptatásnál képes egy órát lógni a cicimen,mert ugye az tök jó, és amúgy is fáradt...ha előbb leveszem éhes lesz hamar...
Babakosi nem fér el bent, és nem is tudnám felhozni,lent van a tárolóban,2.lakunk,nem tudom azt is felhozni a séta után,nincs lift.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!