Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem akar enni a kisbabám,...

Nem akar enni a kisbabám, csak szopizni akar. Üvölt amikor kanállal adok neki enni. Kezdetben evett. Most hogyan szerettessem meg vele a kajcsikat újra?

Figyelt kérdés
2008. jún. 8. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem írtad, mennyi idős. Hat hónapos korig elég az anyatej. Utána próbáld kis mennyiségű gyümölccsel, krumplival, és cseppents rá kis anyatejet. A tejpépeket is nagyon szeretik. Aztán lehet, hogy az étvágytalansága csak átmeneti. Ne erőltesd, ha egyébként szépen gyarapodik, fejlődik. Az én 2,5 éves fiam egy kiflivel és 1 liter itókával elvan egész nap és le se lehet lőni.
2008. jún. 8. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Soha nem szabad erőltetni, mert elmegy a kedve. Nincs tragédia, ha 7-8 hónapos koráig csak szopizik.
2008. jún. 8. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg csőrös pohárból vagy cumisüvegből gyümilevet adni és utána ugyanolyan gyümit adjál neki kanállal. Mi most kezdünk enni és ez a stratégiám. Még csak 3. napja eszünk, nem mondom, hogy zökkenőmentes, de ahhoz képest, hogy most tanulja a kanállal evést nem is olyan rossz. Ja és édesebb gyümivel próbálkozz, én őszibarack-banán keverékkel küzdök. (5 hónapos a kislányom)
2008. jún. 8. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!