Mondtak már valakinek olyat 1 éves státuszon, hogy alacsony a babája? A védőnő már megőrít.
A védőnőd elmebeteg. De komolyan.
Ne foglalkozz vele.
Átlagos kislány magasság egy évesen 74 cm, 69-től 79-ig normális.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Annyira felhúzott a védőnő ezzel a hülyeségével, hogy még sírtam is már. De megnyugodtam, mert bárkinek említem a dolgot, mindenki azt mondja hogy hülyeség.
Egyébként megtudtam közben, hogy a védőnő 18 éves lánya is csak 150 cm magas. Legközelebb majd megkérdezem tőle, hogy az ő lánya miért csak akkorára nőtt!?
Igen, sikerült letöltenem, köszönöm szépen!
Eszerint nem látom hogy baj lenne a lányom magasságával! :)
Ne aggódj, és az orvosra figyelj! Ha szerinte rendben van akkor rendben van, de láthatod hogy nem minden kislány égi meszelő :) 1 évesen. Egyébként meg nem tudom, miért kell riogatni tényleg az anyukákat a védőnőknek. :(
Igaz nekem kisfiam van, és ő magas a kortársaihoz képest, de pl barátnőm kislánya most a két éves státuszon 83 cm volt, pedig nem is alacsonyak a szülők, hanem inkább középmagasak és nem szóltak nekik sem hogy bármi gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!