Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vinnétek orvoshoz? Vagy mit...

Vinnétek orvoshoz? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

6 hónapos lányomnak jön a második foga, és összeszedett valamit, nem lázas, csak szörcsögött egész éjszaka.

Őszintén megmondom,amíg nincs láza nem szivesen vinném orvoshoz,mert ő rögötn antibiotiukomt ír fel:(:(

Adhatok neki itthon cebion cseppet és fenistil cseppet?

2013. márc. 5. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem vinném,szörcsöghet a fogzástól is...adj neki Cebiont.
2013. márc. 5. 07:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Amíg nem köhög és nem lázas én nem vinném orvoshoz. Adjál neki Cebiont,tengervizes orrspray+orrszívás és vegyél neki való orrcseppet a gyógyszertárban.
2013. márc. 5. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Èn meg azért nem viszem mert úgy sem ír fel semmit neki.

Amit ajánl az orrcsepp, hogy az orr mindig szabad legyen, így nem folyik a gyomorba, tüdöbe, fül nem terítödik fel...

Még ha 1-2 nap lázuk van sem viszem öket, arra sem ír fel semmit sem.

Szóval elöször is sósoldattal (itt már írták tengervizes vagy más sósoldatos) sprével fujd be neki, majd szívd le orrszívóporszívoval. majd ezek után csöppents bele rendes orrcseppet, amitöl felszakad és megszünik a dugulás. ha ezután is szörcsög kb 10-15 perc múlva megint leszíuvhatod.

2013. márc. 5. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem vinném. Csak újabb betegségeket szedne össze amíg vártok
2013. márc. 5. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Addig amíg nincs láza vagy nem köhög nem vinném, cebion és orrszívás,esetleg orrcsepp.Nekünk minden fogzásnál ez van sajnos.
2013. márc. 5. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!