Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 38,3-ra adnátok kúpot, vinnéte...

38,3-ra adnátok kúpot, vinnétek orvoshoz a babát?

Figyelt kérdés
Ennyit mértem az előbb 11 hónaposomnak a popójában. Holnapra ráadásul szemészetre is időpontunk van. Vigyem a gyerekorvoshoz vagy elmehetünk a szemészetre? Adjak neki kúpot éjszakára?
2012. márc. 12. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Popsiban ha méred, fél fokot le kell vonni!

Egyébként én 38 felett estére adok neki, nehogy éjjel alvás közben felmenjen!

2012. márc. 12. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha 38,3-at mértél, az még nem láz a popsijában.

Szerintem sok lesz a kúp. Ha mindenképpen adni akarsz neki gyógyszert, inkább adj mondjuk egy kis nurofen szirupot.

Lázzal csak akkor viszem orvoshoz, ha nem tudom lehúzni, vagy ha más baja is van (köhög, többször lázas, taknyos, stb)

2012. márc. 12. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én kúpot adnék éjjelre, hogy éjjel ne legyen magasabb.Én csak 2 nap után viszem orvoshoz, addig megpróbálom lehúzni neki otthon. 38,3 popóban nem nagy láz.
2012. márc. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!