5 kg-os babád mennyit eszik egyszerre ill. egész nap?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 22:49
1/7 anonim válasza:
nekünk majdnem 5 kg ( 2 hós ), egy alkalommal kb. 100 grammot, de volt hogy 140-et is bekajált. (mondjuk ez csak egyszer volt)
2/7 anonim válasza:
egyébként azt mondják, hogy a heti súlygyarapodás számít.
4/7 anonim válasza:
A lányom 1 hós korára 4800 g volt, 2 hósra 6050 g. Fogalmam sincs eyszerre mennyit evett, igény szerint szoptattam, így felesleges is lett volna tudni. Egyik alkalommal 5 percet volt cicin ( ivott) kövi alkalomnál rendesen evett, akkor 20 percig.
Az, hogy egy nap, vagy éppen egy adagban mennyit eszik ( legalábbis, ha anyatejes, tápnál más egy kicsit) nem számít. A fontos a heti gyarapodás.
Mi felnőttek sem eszünk mindig ugyanakkora mennyiségeket
5/7 anonim válasza:
az én babám 9hetes kicsivel öt kg felett van, egyszerre 150ml-t eszik napi ötször, azaz 750et, de van hogy csak 100-110-et eszik, főleg éjszaka amikor bealszik rajta, éjszaka csak egyszer kel enni.
6/7 anonim válasza:
ma 7 hetes a kisfiam,pont 5 kiló,tegnap mértem.anyatejes,olyan 90-120 közt eszik de naponta vagy 10x,tehát igény szerint,éjjel pont 3 óránként kér.
7/7 frászkarikaborsó válasza:
6-8szor evett egy nap és azóta is ez van (6 kilós már). A mennyiségeket amikor mértem, elég változatos volt, a 70-től a 200-ig bármi. Anyatejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!