Előny vagy hátrány?
Figyelt kérdés
2.babámat várom.Ha jól számoltam 10 hónap lesz köztük.Előny vagy hátrány ?2013. márc. 4. 17:02
1/8 anonim válasza:
Majd megtudod egy év múlva. Most már mindegy, nem?! Grt
2/8 anonim válasza:
10 hónap,hogy lehet köztük?Ha leszámoljuk a 6 hetet,és még rá kilenc hónapot,ami igazából a fogantatástól számítva 10 hónap,akkor már nem 10 hónap van közöttük.Mennyi idős a babád?
Egyébként szerintem is-is.Nyilván nehéz lesz egy baba és egy újszülött mellett.Az egyik kel,a másik fekszik,a nagy babádnak,akkor fogzásos időszaka lesz,plusz a mindent fel akar fedezni,és mellette ott egy pár hetes bébi,akit szoptatni,etetni kell,hasfájás,éjszakai kelés stb.Két gyerekkel sétálni,később kettő után rohangálni...Nem lesz könnyű,erre készülj fel,de azért számtalan előnye is van.Fontos,hogy mindig nyugodt maradj!
3/8 anonim válasza:
nekem ez nagyon nagy hátrány lenne,azt hiszem kitépném az összes hajam...de mindenkinél más.
4/8 A kérdező kommentje:
5-én lesz 2 hónapos a babám.Én a 6.hétben vagyok.
2013. márc. 4. 17:11
5/8 anonim válasza:
Vannak előnyei és hátrányai is.Ezt igazából te tudod eldönteni.Nekem kisfiam 11 hónapos,ha most jönne a tesó én nem bírnám egyedül.Ahogy az előző válaszoló is írta,a hajamat tépném,de ugye nem vagyunk egyformák.
6/8 anonim válasza:
Még jó hogy megvártátok a 6 hetet! :) Gyorsak voltatok! Akartad vagy csak becsúszott? Gratula!!! Szerintem nekik nem lesz hátrány csak neked lesz nehéz!
7/8 anonim válasza:
Az biztos, hogy nehéz lesz. Főleg ha egyszerre kell pelenkázni a kettőt stb. :) Amúgy gratulálok hozzá, hozzájuk, de én biztos többet várnék a másodikkal. De nem vagyunk egyformák, sok sikert és boldogságot hozzájuk!
8/8 anonim válasza:
Enyémek között 12 hónap és 5 nap van. Én is elég rendesen be voltam sz@rva a pici most 6 hónapos, és midnen sokkal jobban ment mint ahogy gondoltam. Mondjuk nekem szerencsém van emrt jó alvók, de nagyon örülök h így alakult. Már most csomót játszanak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!