Járt valaki mostanában a Rossmannban? Pelenka árak érdekelnének
Figyelt kérdés
Tudja valaki esetleg hogy a pampers premium care 90db vagy 72db 1es pelus vagy a libero 1es milyen árban van? Főleg a rossmannos aktuális árak érdekelnének de jöhet más is dm tesco stb... :-)2013. márc. 4. 11:56
1/6 anonim válasza:
Nemsokára megyek, megnézem neked, ha addig senki.. :)
2/6 anonim válasza:
En az elobb jottem onnan most le vannarazva 2499ft-ra a pampers play and sleep 58dbos pelus
Mi azt hasznaljuk a 3ast.
A tescoban is le van arazva de ott 2799ft
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi:-) mindenképp a premium care kell mert arra lenne kuponom:-) és 1es érdekel mert egy hetesek vagyunk!
2013. márc. 4. 13:13
4/6 anonim válasza:
Sajnos Rossmann árat nem tudok de szerintem mindenképpen menj be a DM-ben. Ha be vagy regisztrálva a bababónusz programba, az infopulton most 0 pontért tudsz nyomtatni 15%-os kupont Pampers Economy packra, és ha van egy végösszegi 15%-os kuponod is, elég szép összegre jön ki.
5/6 anonim válasza:
Na megjöttem.
78db-os Pampers Premium Care 1es: 4199Ft
72db-os 1es Libero: 5299Ft
Itt nem volt 90 db-os
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nagyon sokat segítettetek:-)
2013. márc. 4. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!